Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Griffijn CV- Installatietechniek in
VlaardingenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Griffijn CV- Installatietechniek
Mercuriusstraat 49
3133EM Vlaardingen

tel: 010-4342211

Extra informatie

Welkom bij onderhouds en servicebedrijf J & A Boom   
Wij willen u via deze weg kennis laten maken met ons bedrijf. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 16 jaar en wij leveren kwalitatief vakwerk voor al uw gas-, water- en CV installaties en onderhoud. Onze erkende installateurs staan altijd voor u klaar in de regio Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en Rotterdam of u nu een loodgieter zoekt of een monteur voor uw cv ketel. 
 
Sinds juni 2008 hebben Onderhouds-en Servicebedrijf J&A Boom, CV Installatietechniek Griffijn overgenomen. Hierdoor is ons team gegroeid tot een gezellige ploeg van 15 mensen, met de juiste personen voor de gespecifiseerde werkzaamheden. 
 
Al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA certificaat en worden voortdurend bijgeschoold, zodat een veilige en doeltreffende werkwijze worden gewaarborgd.  
 
Graag willen wij u verder informeren over de werkzaamheden welke wij uitvoeren en nodigen u daarom uit om rond te kijken op deze website. Indien u vragen heeft kunt u deze altijd stellen via de telefoon, fax of email, uiteraard bent u altijd van harte welkom als u een kijkje in ons bedrijf wilt nemen.

Specialiteit
  • centrale verwarming 
  • dakwerk  
  • gas en water installaties  
  • lood en zinkwerkzaamheden  
  • loodgieterswerkzaamheden  
  • riolering