Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Elektro Van Goch BV in
Venray



Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:




Installatiebedrijf Elektro Van Goch BV
Keizersveld 40
5803 AN Venray

tel: 0478-510545

Extra informatie

Installatiebedrijf Elektro Van Goch BV ontwerpt, installeert, onderhoudt en renoveert technische installaties op het gebied van elektrotechniek, data- en tele-communicatie, beveiliging (inbraak, brand, ontruiming) en domotica, in woningbouw, industriële bedrijven, winkels, kantoorpanden, scholen en horeca-gelegenheden.    
Installatiebedrijf Elektro Van Goch BV werkt volgens de BRL- 6001 criteria, welke gelden voor woningbouw en utiliteit, hetgeen betekent dat alle door ons geleverde producten en ontwerpen voldoen aan de daarvoor geldende eisen, zoals o.a. de NEN 1010 en de NEN 3140. 
Dit geeft u een garantie voor professionaliteit en veiligheid tijdens de aanleg en bij het gebruik van uw elektrotechnische installatie. 
 
Tevens beschikken wij over een 24-uurs storingsdienst, zodat u ook voor storingen ten alle tijden een beroep op ons kunt doen.

Specialiteit
  • Installatie Techniek 
  • Huisautomatiseringssystemen 
  • Telecom & Data systemen 
  • Beveiliging 
  • Diverse Technische installaties