Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Wijnhoven in
VeldenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Wijnhoven
Rijksweg 83a
5941AB Velden

tel: 077-4721607

Extra informatie

Installatiebedrijf Wijnhoven is een begrip voor Velden en omstreken. Wij leveren al jaren een breed scala aan produkten en zijn werkzaam op de professionele installatiemarkt. Wij zijn aangesloten bij InstalCenter, een vakkundig franchiseorganisatie voor installatiebedrijven met op dit moment 45 vestigingen in Nederland.   
Onze site geeft u een uitgebreid overzicht van producten waarvoor u bij ons in de winkel terecht kunt. Bovendien hebben wij ook een eigen showroom waar we u persoonlijk advies geven. Ook kunt u gelijk uw produkten bestellen via onze webwinkel onder aan de pagina.  
 
Of het nu gaat over een nieuwe CV ketel of het inrichten van een compleet nieuwe badkamer; Installatiebedrijf Wijnhoven staat voor u klaar !