Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van Lieshout in
VeghelOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Van Lieshout
De Amert 98
5462GH Veghel

tel: 0413-344043

Extra informatie

Van Lieshout in Veghel is al meer dan 33 jaar hét adres voor badkamers, keukens, wand- en vloertegels, natuursteen en CV-installaties! Maar u kunt voor veel meer zaken terecht bij deze totaalinstallateur. Wat dacht u van de complete afwerking van nieuwbouw en renovatieprojecten, inclusief eerste klas timmer-, tegel-, schilder- en stucwerk? Of van de installatie van duurzame installaties te denken valt dan aan zonne-energie, warmtepompen in combinatie met balans-ventilatie en topkoeling? Alles in en om de woning wordt volledig door Van Lieshout gerealiseerd.   Kortom, van ontwerp tot oplevering, bij Van Lieshout bent u aan het juiste adres voor uw complete verbouwing/nieuwbouw van uw woning.

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Centrale verwarming / CV ketels  
  • Tegels  
  • Comfortsystemen 
  • Keukens