Installatiebedrijf
Installatiebedrijf KB Service in
Veendam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf KB Service
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Installatiebedrijf KB Service
Ketelstraat 2
9641ME Veendam

tel: 06-30751775

Extra informatie

Installatiebedrijf KB Service is een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en installeren van CV/ketels en ventilatiesystemen.   
Onze klanten bestaan voornamelijk uit particuliere woningbezitters, verenigingen van eigenaren, woningbeheerders, winkels en kleinere bedrijfspanden. 
 
Installatiebedrijf KB Service staat 24 uur per dag , 7 dagen in de week voor u klaar. Wij voeren snel en en vakkundig reparaties uit aan uw CV ketel of uw warm water apparatuur. 
 
Installatiebedrijf KB Service is op 1 november 2004 opgericht door de huidige eigenaar, dhr Battjes. 
 
Wij van Installatiebedrijf KB Service zijn werkzaam door geheel Groningen en in de kop van Drenthe. Wij richten ons naast de particuliere markt ook op kleinzakelijke ondernemingen. Daarnaast staan wij ook klaar voor installateurs die geen service voorzieningen hebben. 
 
Voor vragen bent u natuurlijk altijd welkom. Zie Contact voor onze contactgegevens. Tevens staat u vrij om vrijblijvend een offerte aan te vragen.