Installatiebedrijf
Electro Service Van Laarhoven in
UdenhoutOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Electro Service Van Laarhoven
Heidestraat 4
5071VM Udenhout

tel: 06-51323167

Extra informatie

Met onverminderd enthousiasme verricht ik werkzaamheden in Tilburg en omgeving. Zo ben ik onder andere werkzaam in geheel Noord-Brabant.   
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij mij hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over mijn diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u mij altijd bellen, schrijven of mailen. 
 
Electro Service Van Laarhoven is een vertrouwd adres voor al uw electra. 
 
Mijn bedrijf bestaat sinds 2000 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook mijn doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Ik streef ernaar om al mijn werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. 
 
Wilt u nader kennismaken met mijn bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met mij op te nemen. Ik zal hier dan zo spoedig mogelijk op reageren. 
 
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Ik sta voor u klaar in Tilburg en omgeving. 
 
Mijn diensten bestaan uit electra in de ruimste zin van het woord. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in reparatie van huishoudelijke apparatuur en elektro-installaties. Het is mijn doelstelling om al mijn klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met mijn diensten.