Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Blaauw in
Tweede exloermondOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Blaauw
Zuiderdiep 408
9571 BZ Tweede exloermond

tel: (0599) 671416

Extra informatie

Denkt u aan nieuwbouw of verbouw van uw onroerend goed? Installatiebedrijf Blaauw staat u graag met raad en daad terzijde. Door goed overleg, dragen wij zorg voor een juiste installatie van elektra, sanitair en warmtevoorzieningen. Op basis van uw wensen, dragen wij zorg voor een installatie naar uw tevredenheid. Ook voor service en onderhoud bieden wij een goede onderhoudsovereenkomst.   
•Elektrische installaties 
 
Installatiebedrijf Blaauw bespreekt uw wensen en zorgt naast een goede installatie ook voor een goede administratie. Soms moeten bijvoorbeeld aanvragen worden verzorgd bij nutsbedrijven of moet er met uw aannemers worden overlegd over de locatie van schakelaars, wandcontactdozen en lichtpunten. 
 
•Installatie van sanitair 
 
Wij zullen o.a. met u de vele mogelijkheden kunnen bespreken van de materialen welke gebruikt zullen worden bij luxe sanitaire voorzieningen 
 
•Warmtvoorzieningen 
 
Verder hebben wij ervaring in de nieuwbouw betreffende de warmte-terugwinningsinstallaties, hetgeen voor u een aantrekkelijk financieel voordeel kan betekenen en bovendien milieu-vriendelijker is dan de gebruikelijke installaties. 
 
Bent u benieuwd wat Installatiebedrijf Blaauw voor u kan betekenen? Graag maken wij een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en zullen er alles aan doen om u tot volle tevredenheid van dienst te kunnen zijn. 
 
Bedrijf 
 
Installatiebedrijf Blaauw is een firma die dankzij medewerkzaamheid van de eigenaar, Erwin Blaauw, staat voor een betrokken werkwijze. Het startpunt van elk project is goed overleg waarbij uw wensen en mogelijkheden worden besproken 
 
Ons team telt vier vakmensen. Dit geeft de capaciteit voor grote projecten, maar biedt daarnaast de betrokkenheid van een kleinschalig en gemotiveerd team. Dankzij de korte lijnen tussen opdrachtgever en ons installatiebedrijf, kunnen zeer snel beslissingen worden genomen. Zo kan, wanneer dit nodig mocht zijn, zelfs tijdens het project nog een onderdeel gewijzigd worden voor een optimaal eindresultaat. 
 
Scholing 
 
De medewerkers van Installatiebedrijf Blaauw zijn deskundig en op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Waar mogelijk worden zij geschoold en volgt het team van Installatiebedrijf Blaauw cursussen en bijscholingen. De veranderingen in de installatiewereld worden op de voet gevolgd. Voor u als (aankomend) klant is dit uiteraard een fijn idee: uw opdracht verloopt zo volgens de hoogste kwaliteitseisen en de laatste regelgeving. 
 
Meer informatie? 
 
Heeft u vragen over ons installatiebedrijf? Graag maken wij een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en zullen er alles aan doen om u tot volle tevredenheid van dienst te kunnen zijn. 
 
Werkzaamheden 
 
De werkzaamheden die in goede handen zijn bij Installatiebedrijf Blaauw zijn onder andere: 
 
Elektra installaties 
 
•Elektrotechnische installaties 
 
Warmtetechniek 
 
•Verwarming 
•Mechanische ventilatie 
•Warmte-terugwinnings-installaties 
•Airconditioning 
•Vloerverwarming 
 
Sanitair & water 
 
•Sanitaire installaties 
•Gas-installaties 
•Water-installaties 
•Koper en zink werkzaamheden 
 
Service 
 
•Bereikbaarheidsdienst voor verwarmingen & CV-ketels