Installatiebedrijf
Installatiebedrijf C de Jongh in
Tricht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf C de Jongh
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijf C de Jongh
Bulkstraat 11
4196AV Tricht

tel: 0345 724580

Extra informatie

C. de Jongh Installatietechniek   
Chris de Jongh levert al vele jaren een breed scala aan producten en diensten in verschillende vakgebieden zoals loodgieterswerk, centrale verwarming , dakwerk, zinkwerk, gas, sanitair, energiebeheersing, onderhoud en service. Dit alles met een hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. 
 
Gezien de centrale ligging in het land is onze reikwijdte groot. Tricht is onze vaste standplaats van waar wij onze opdrachtgevers door het hele land van dienst zijn. Naast de particuliere sector werken wij o.a. voor woningbouwcoöperaties, vastgoedbedrijven, gemeentes en diverse bouwondernemingen.  
 
Bent u op zoek naar een installateur, loodgieter of dakwerker dan bent u aan het juiste adres bij C. de Jongh Installatietechniek. Wij werken regionaal in bijvoorbeeld Geldermalsen, Tricht, Beesd, Buurmalsen, Meteren, Wadenoijen, Tiel en Waardenburg maar zeer zeker ook in de rest van Nederland. Mocht u vragen hebben of met ons in contact willen komen dan kan dit eenvoudig en geheel vrijblijvend via ons contact menu. 
 
Wij danken u voor uw interesse in ons bedrijf.