Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Erik van der Sande in
TilburgOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Erik van der Sande
Regge 19
5032 RA Tilburg

tel: 013-4681048

Extra informatie

Groot, ingewikkeld en complex. Dat zijn begrippen die bij Ev/dS Installatietechniek centraal staan. Werkt u aan een uitdagend project en hebt u behoefte aan expertise op het gebied van gebouwgebonden installaties? Met een jarenlange ervaring op het gebied van meet- en regeltechniek is uw project bij Ev/dS Installatietechniek in bekwame handen.   
Ontwerp en advies 
 
Of het nu gaat om een intensief nieuwbouwplan of een immens renovatieproject, bij ons vindt u de vakkennis die u zoekt. Denk daarbij aan het technisch ontwerp voor ziekenhuizen, laboratoria, scholen, zwembaden, kantoorpanden of gebouwen voor nutsvoorzieningen. Wilt u een vernieuwende techniek toepassen, zoals koude- en warmteopslag? Ev/dS Installatietechniek ontwerpt voor u een helder principeschema of een uitvoerige werktekening. Uw uitdaging is onze uitdaging 
 
Wat doet EvdSIT? 
 
Onze werkwijze 
 
Als u Installatiebedrijf Erik van der Sande inschakelt voor uw project, speelt u ons enkel de gegevens toe. Vervolgens voeren wij de technische berekeningen uit, we selecteren passende componenten zoals afsluiters, pompen, luchtbehandelingkasten, brandkleppen en regelaars voor luchtvolumestroom en maken nauwkeurige uitvoeringstekeningen. Met deze tekeningen kunnen uw uitvoerders direct aan de slag. Wilt u dat wij ook de uitvoering van het project begeleiden? Dan sturen wij uw technici aan. 
 
Bijzondere gebouwen 
 
Bijzondere gebouwen vragen veel aandacht, kennis en ervaring. In gebouwen met een medische toepassing zijn toevoeren voor medicinale gassen zoals zuurstof en perslucht nodig. Voor zwembaden is een speciale klimaatinstallatie essentieel. Ev/dS Installatietechniek levert in deze en andere gevallen maatwerk. Hebt u een groot project in handen waaraan meerdere ontwerpers werken? Schakel ons dan in om het ontwerpteam aan te sturen. Zo weet u zeker dat het hele proces volgens planning verloopt. 
 
 
Ev/dS Installatietechniek 
 
  • centrale verwarminginstallaties 
  • luchtbehandelinginstallaties 
  • gasinstallaties 
  • sanitaire installaties (VWA, HWA, tapwater) 
  • stoominstallaties 
  • medicinale gassen installaties 
  • meet –en regelinstallaties