Installatiebedrijf
HVI CV Techniek in
Ter ApelOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
HVI CV Techniek
Hille 9
9561TH Ter Apel

tel: 0599-582871

Extra informatie

Onderhoud aan uw cv ketel installatieatag-beste-koop   
Regelmatig onderhoud aan uw CV installatie is erg belangrijk. Een apparaat dat goed wordt onderhouden is namelijk veel zuiniger maar ook veel veiliger. Wanneer branders schoon zijn leveren zij veel meer warmte. Ook het opnieuw instellen van de cv-ketel kan aanzienlijk geld besparen. Hiermee stookt u minder en bespaart u energie waardoor uw energierekening lager zal zijn. Daarnaast is het ook zeker in het belang van veiligheid om uw ketel jaarlijks te laten controleren. Zo voorkomt u dat er koolmonoxide in uw huis beland en daarnaast wordt de watertemperatuur gecontroleerd zodat u geen kans heeft op legionellabesmetting. 
 
HVI CV Techniek - Uw CV ketel installateur 
 
Met onze service contracten komen wij aan elke vraag tegemoet. Ook het leasen van cv-ketelinstallaties is mogelijk. We onderhouden uw c.v. ketel graag jaarlijks voor u. Daarnaast kunnen wij indien noodzakelijk, snel onderdelen vervangen en nieuwe ketels voor u regelen. Daardoor zit u nooit zonder warm water of in een koud huis. Zoals u bovenaan deze pagina kunt zien zijn wij vooral actief in de regio Groningen - Drenthe. 
 
Waarom HVI CV Techniek: 
 
•Wij bieden onderhoud en service aan alle typen cv-installaties, ventilatiesystemen, wtw-systemen (warmte terugwinningsunits), LBK's en afzuigsystemen. 
 
•Wij zijn expert op het gebied van verwarmingstechniek 
 
•Wij rekenen geen voorrijkosten wanneer u een servicecontract bij ons heeft 
 
•Wij bieden diverse soorten servicecontracten 
 
•Wij leveren diverse onderdelen, zoals onder andere pompen of expasievaten 
 
•U kunt ook bij ons terecht voor lease cv-ketel installaties 
 
Vrijblijvende offertes zijn mogelijk