Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Jo Konings in
SwalmenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Jo Konings
Rijksweg Zuid 14
6071HW Swalmen

tel: 0475 - 501505

Extra informatie

Wij zijn een elektrotechnisch installatiebedrijf met 8 medewerkers. Voor projecten van grote omvang zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met een collega-bedrijf zodat wij in totaal over 35 medewerkers kunnen beschikken. Hierdoor zijn wij onze klanten nog beter van dienst. Sinds 1920 staan wij voor vakmanschap en een persoonlijke aanpak.   
Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aansluiten en renoveren van installaties in woonhuizen, klein industrie, groot industrie en utiliteitsbouw. Wij leveren een gratis offerte, rekenen geen voorrijkosten en bieden 24-uursservice. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in: elektra-werkzaamheden, data-bekabeling, intercom-installaties, camerabewaking, alarm en ontruiming, achtergrondmuziekinstallaties, verlichtingsadvies, antenne-installaties en 24-uurs service.