Installatiebedrijf
Installatiebedrijf MTB Service in
StadskanaalOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf MTB Service
Semsstraat 17
9501GA Stadskanaal

tel: 085-0653086

Extra informatie

Zo! Heeeerlijk in bad, en dan lekker de verwarming aan. Hmmm….   
Dat klinkt vanzelfsprekend, en dat is het natuurlijk ook. Installatiebedrijf MTB Service zorgt ervoor dat dát zo blijft. Door periodiek onderhoud aan uw CV- en warmwaterinstallatie blijft u verzekerd van warmte wanneer ú dat wilt. 
 
Installatiebedrijf MTB Service is een onafhankelijk installatiebedrijf, dat een sterk klantgerichte werkwijze heeft ontwikkeld. Niet alleen de werkzaamheden worden uitgevoerd, maar er wordt ook daadwerkelijk meegedacht met opdrachtgevers om een installatie zo economisch mogelijk en technisch verantwoord te realiseren. 
 
Klanten zijn bij Installatiebedrijf MTB Service koning, dus is het een vanzelfsprekendheid dat er goede en snelle service verleend wordt. Ouderwets & degelijk vakmanschap gekoppeld aan de modernste technieken maakt het mogelijk dat wij garant staan voor de beste installatie technische werkzaamheden. 
 
Installatiebedrijf MTB Service in Stadskanaal. Wij laten u niet in de kou staan... 
 
Installatietechniek 
 
Binnen Installatiebedrijf MTB Service is de techniek constant in beweging, nieuwe technieken worden gevolgd en innovaties bevorderd. Dit resulteert in het voortdurend streven naar verbetering van de kwaliteit van onze producten en diensten. Wij willen voldoen aan uw wensen en eisen en doen wat we beloven, want u als klant staat bij ons centraal. 
 
Het verlenen van service begint bij ons al vanaf de eerste besprekingen met de klant. Actief meedenken over de manier waarop uw project kan worden gerealiseerd. 
 
Op deze manier kunnen wij u van dienst zijn met de beste materialen en diensten, en een betrouwbare partner zijn in het ontwikkelings- en uitvoeringsproces van allerlei projecten. 
 
Op de kwaliteit van de geleverde diensten en producten wordt onze organisatie beoordeeld. Alle kennis en kwaliteiten die wij binnen ons bedrijf hebben, wenden wij aan om de beste kwaliteit te realiseren. Techniek, kwaliteit en service optimaal combineren. 
 
Onze medewerkers halen energie en voldoening uit hun vak dat resulteert in de creatie van mooie projecten waaraan wij veel eergevoel overhouden. Wij streven naar een organisatie waarin iedereen zichzelf kan zijn, gewaardeerd en zelfbewuster wordt. 
 
Deze filosofie is onze basis voor een professionele en klantgerichte organisatie.

Specialiteit
  • Service & onderhoud 
  • Ketelvervanging 
  • Wat te doen bij storing 
  • Airco van de auto 
  • Duurzame energie 
  • Waterontharders