Installatiebedrijf
Otte Installaties in
SneekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Otte Installaties
Edisonstraat 12
8606 JJ Sneek

tel: 0515 413531

Extra informatie

Otten Installaties Lieshout   
Otten Installaties uit Lieshout, nabij Helmond, is uw erkende installateur voor de ontwikkeling en realisatie van diverse technische installaties. Otten Installaties levert al meer dan 60 jaar, een breed aanbod aan producten en diensten op het gebied van installatietechniek.  
 
Otten Installaties voert werkzaamheden uit voor zowel particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers in de utiliteit, renovatie en woningbouw. Otten Installaties staat hen bij in het complete proces van de totstandkoming van de technische installatie. 
 
Installatietechniek 
 
Otten Installaties is uw betrouwbare specialist voor de ontwikkeling en realisatie van uiteenlopende technische installaties. Otten Installaties levert al meer dan 60 jaar, een breed aanbod aan producten en diensten op het gebied van installatietechniek. U bent bij Otten Installaties aan het goede adres voor: 
 
• CV installatie en verwarming 
• Loodgieterswerk (gas, water, riolering, hemelwaterafvoer, dak- en zinkwerk) 
• Badkamer installatie 
• Ventilatie 
• Brandbestrijding 
• Onderhoud en service 
 
Installatietechniek voor de zakelijke markt 
 
Otten Installaties voert werkzaamheden uit voor zowel particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers. Voor zakelijke opdrachtgevers is Otten Installaties dagelijks bezig met het leveren, monteren en bedrijfsvaardig opleveren van technische installaties in de utiliteit, renovatie en woningbouw. Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer beheerders van bedrijfskantoren, aannemers, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen. Otten Installaties staat hen bij in het complete proces van de totstandkoming van de technische installatie. Samen met onze opdrachtgever doorlopen wij alle fases van het project: advies, ontwerp, installatie, service, onderhoud en beheer.