Installatiebedrijf
Installatiebedrijf J ten Hoor in
SmildeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf J ten Hoor
Tramweg 35
9422BK Smilde

tel: 0592-414154

Extra informatie

Dit herkent u vast wel. Het vriest dat het kraakt en uw CV-ketel begeeft het. Of uw riolering verstopt zomaar van de ene op de andere dag. Waar vindt u zo gauw een installatiebedrijf of een loodgieter die u uit de problemen helpt? Een nog belangrijkere vraag is: Hoe weet u of een installatiebedrijf, installateur of loodgieter de nodige kennis en ervaring in huis heeft?   
Installatiebedrijf uit Smilde, vlakbij Assen. 
 
Wij begrijpen dat u niet zómaar een installatiebedrijf over de vloer wilt. Ongetwijfeld bent u op zoek naar kwaliteit. Welkom bij Installatiebedrijf J. ten Hoor. Wij zijn gevestigd in Smilde, vlakbij Assen. Al vanaf 1979 klaren wij zelfs de lastigste klussen voor particulieren, bedrijven en organisaties. Noem ons degelijk of ouderwets, maar de tijd en onze klanten hebben ons geleerd dat ze het vroeger goed voor elkaar hadden. Elk installatiebedrijf en elke installateur leverde vakmanschap. Vanuit dezelfde gedachte werken wij. Met het vakmanschap van vroeger en volgens de eisen van vandaag de dag. Daarom zijn wij een UNETO-VNI erkend installatiebedrijf en werken wij volgens de hoge ISO 9001 en VCA normen. 
 
Waar heeft u ons voor nodig? 
 
Zegt u het maar, waar heeft u ons installatiebedrijf voor nodig? Wij zijn gespecialiseerd in installeren, reparatie en onderhoud van: CV-installaties, vloerverwarming, warmtepompen, zonneboilers, gasinstallaties, waterinstallaties, sanitair, ventilatiesystemen, centrale stofzuigsystemen, dakbedekking, dakgoten en riolering. Maar, ook voor uw andere installatiewerkzaamheden komen wij graag bij u thuis in Smilde, Assen of elders in de omgeving in Drenthe of Friesland. Neem contact met ons op en haal vakmanschap in huis.