Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Pot in
SlochterenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Pot
Hoofdweg 87
9621AD Slochteren

tel: 0598-421495

Extra informatie

Pot Slochteren is een breed technisch bedrijf dat zich, gedurende de jaren, heeft gespecialiseerd in : installatie van elektra, water, gas, de installatie en onderhoud van uw verwarmingsinstallatie en het aanleggen van dakgoten.   
Centrale verwarming 
 
Aanleg én onderhoud 
Voor ieder pand en iedere woning de juiste verwarming, afgestemd op de behoefte van de gebruiker. Dat is onze missie van Pot Slochteren. Van ketel tot radiatoren, van convectoren tot vloer- en wandverwarming. Uiteraard staan we ook voor uw klaar voor het jaarlijks onderhoud aan uw verwarmingsinstallatie. 
 
Wij werken voor de zakelijke en particuliere markt. Als breed installatiebedrijf werken we met diverse merken en formaten ketels zodat we u altijd kunnen voorzien van een ketel die bij u past. 
Om de mogelijkheden door te spreken komen we graag bij u langs om de mogelijkheden door te spreken. Op basis van dat gesprek bieden wij u altijd een geheel vrijblijvende offerte. 
 
Omdat we graag willen dat uw warmte-installatie optimaal blijft werken, verzorgen wij ook het jaarlijkse onderhoud van uw cv-ketel. Goed onderhoud voorkomt energieverlies en verzekert veilig en warm wonen. Voor noodgevallen zijn onze installateurs 24 uur per dag bereikbaar. 
 
Sanitair 
 
Van kraan tot volledige badkamer 
Pot Slochteren gaat altijd verder dan u verwacht. Als installatiebedrijf staan we niet alleen in voor de juiste verwarmingsinstallatie, we verzorgen ook de volledige nieuwe inrichting of renovatie van uw badkamer of het toilet. Van waterkraan tot badkamermeubelen. Van mooie tegels tot deskundig advies. 
 
Als installatiebedrijf kijken we tegelijkertijd verder dan het uiterlijk. Als geen ander weten we hoe belangrijk de locatie van waterleidingen is. Optimaal watertransport verzekert u van de juiste temperatuur en voorkomt het ontstaan van bacteriën. 
 
Elektrische installatie 
 
Deskundigheid brengt veiligheid 
Van een wandcontactdoos tot een volledig nieuwe meterkast. Wij leveren en sluiten alles vakkundig aan bij u thuis.