Installatiebedrijf
JHB Installaties in
SleeuwijkOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
JHB Installaties
Rijksstraatweg 158
4254 XK Sleeuwijk

tel: 0183-512783

Extra informatie

Welkom bij JHB Installaties, het bedrijf dat staat voor een goede voorlichting, betrouwbare installaties en een passende service.   
JHB Installaties is een allround installatie- en loodgietersbedrijf met ruim 21 jaar ervaring. Tot onze klanten behoren particulieren en aannemingsbedrijven. 
 
U als particulier kunt bij ons terecht voor de aanleg van uw cv installaties, vernieuwen van uw cv ketel, het installeren van extra radiatoren of design-radiatoren, het repareren en het leveren en installeren van een complete badkamer en/of toilet. Tevens controleren en installeren wij gasinstallaties. 
 
Voor het vervangen of uitbreiden van een installatie, moet er vooraf goed nagedacht worden over hoe de installatie er uiteindelijk uit moet komen te zien. Niet alleen de materiaalkeuze is van belang, ook de eisen en comfortwensen van u als eindgebruiker moeten goed tot uiting komen. Een goede voorlichting en technische berekening is hiervoor noodzakelijk en deze maken wij voor u.  
 
U bent bij ons verzekerd van een uitstekende service voorafgaand aan én na oplevering van de werkzaamheden. Wij staan garant voor een goede en degelijke installatie. 
 
Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen..

Specialiteit
  • CV-Ketels 
  • Loodgieterswerk 
  • Sanitair 
  • Waterontharders 
  • Onderhoud