Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Assen in
SleenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Assen
Meulenakker 8
7841EP Sleen

tel: 0591-390620

Extra informatie

Installatiebedrijf Assen uit Sleen is in haar ruim dertigjarig bestaan uitgegroeid tot een vertrouwde en vertrouwenwekkende naam op het gebied van installatietechniek en sanitair aanbod. Het familiebedrijf heeft veel ervaring met de aanleg van en dienstverlening bij allerhande installatiewerkzaamheden. Installatiebedrijf Assen is uitgegroeid tot een allround installatiebureau, die tegenwoordig ruim 6000 klanten in Drenthe bedient.   
Visie 
 
Installatiebedrijf Assen staat bekend om zijn flexibele, proactieve en klantgerichte instelling. Het bedrijf stelt hoge kwaliteitseisen aan haar producten en staat borg voor een hoogwaardige dienstverlening. Ook wordt actief meegedacht met de klant: van concept tot uitvoering. 
 
Het personeel van Installatiebedrijf Assen bestaat uit echte vakmensen, die dankzij hun uitgebreide vakkennis en vaardigheden elk project bij voorbaat al tot een succes maken. Dankzij het directe klantcontact worden klantwensen probleemloos vertaald naar concrete acties. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel. Afspraken worden altijd nagekomen en eventuele problemen in goed overleg opgelost. 
 
Een reputatie waar Installatiebedrijf Assen met trots op buigt, is die van ‘groene’ en duurzame installatiespecialist. Installatiebedrijf Assen is namelijk dé specialist op het gebied van duurzame oplossingen. Het bedrijf beschikt over een ruim assortiment aan energiebesparende producten, ook op sanitair gebied.  
 
Missie 
 
Als totaalinstallateur heeft Installatiebedrijf Assen zich ten doel gesteld innovatieve en energiebewuste oplossingen voor elk installatievraagstuk te kunnen leveren. Daarbij zijn het realiseren van een comfortabele woon- en werkomgeving en klanttevredenheid de belangrijkste uitgangspunten.