Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Sommers in
Sint anthonisOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Sommers
Stevensbeekseweg 1
5845 ER Sint anthonis

tel: 0485-382344

Extra informatie

Installatiebedrijf Sommers richt zich, sinds 1 mei 1991, in hoofdzaak op het ontwerpen en uitvoeren van werktuigkundige installaties in nieuwbouw en renovatie in de particulierenbouw maar ook natuurlijk (kleine)kantoren, bedrijfshallen scholen en andere utiliteitsprojecten.   
De projecten die door Installatiebedrijf Sommers zijn en worden uitgevoerd, bevinden zich op locaties in de regio en een straal van 50 km van Ledeacker/Sint Anthonis. 
 
Installatiebedrijf Sommers heeft u ook veel te bieden. Op gebied van nieuwbouw en renovatie zijn wij ook uw partner. Door het gebruik van hoge kwalilteits materialen en bijbehorende lange levensduur garanties van de desbetreffende fabrikanten, maken wij kwaliteits installaties voor met een lange levensduur. 
 
Wie met Installatiebedrijf Sommers in zee gaat , kan rekenen op een deskundige en vooral betrouwbare partner! 
 
Installatiebedrijf Sommers is het bedrijf waar u terecht kunt voor het ontwerpen, installeren, leveren en onderhouden van diverse aspecten in de installatietechniek. 
 
Door gebruik te maken van moderne gereedschappen, op de bouw en op de project uitvoering, wordt een positief resultaat bereikt voor de opdrachtgever en ons bedrijf. 
 
Want indien u tevreden bent, rijden wij met een glimlach naar huis. 
 
De werkwijze van Installatiebedrijf Sommers is modern en dynamisch. Onze uitgebreide vrijblijvende offerte wordt na een eigen ontwerp gecalculeerd met ons EPR pakket van Syntess Software.  
 
Na uw schriftelijke opdracht wordt er een opdrachtbevestiging gemaakt. Daarna wordt er een digitale tekening gemaakt in StabiCad voor alle installaties. Deze wordt aan u per e-mail verstrekt. 
 
Op de uitgebreide tekeningen kunnen alle aangeboden onderdelen van de offerte worden nagelezen en gecontroleerd. Na dat de ontwerp tekeningen door de opdrachtgever zijn goedgekeurd wordt er begonnen met de uitvoering van het project. Het project wordt uitgevoerd met kwaliteits A-materialen.  
 
Onderdelen welke niet aan onze kwaliteits norm en levensduur verwachting voldoen worden niet gebruikt. 
 
Bij renovatieprojecten wordt er vaak gewerkt op regiebasis conform ons werkbonnen systeem. Ook zijn er niet zo vaak tekeningen aanwezig en wordt er gewerkt d.m.v. schetsen en de afspraken die gemaakt zijn. Hierdoor zijn we een gedegen partij voor alle renovatiewerken in de installatietechniek. 
 
Wilt u uw gaskachel vervangen door een CV-installatie? Is het tijd voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw verwarmingsinstallatie? Gaat uw verwarming kapot op de koudste dag van het jaar? Op de mensen van Installatiebedrijf Sommers kunt u rekenen! Ook voor onder andere vloerverwaring en muurverwarming. 
 
Wilt u energie besparen? Installatiebedrijf Sommers helpt u graag met het installeren van energiezuinige alternatieven. Wij installeren onder meer zonnepanelen en warmtepompen. Dat een warmtepomp ook koelte biedt wanneer het weer daarom vraagt, maakt deze energiezuinige installatie dubbel zo effectief.  
 
Er valt veel geld te besparen met een goede kamerthermostaat. Hoe vaak vergeet u niet de thermostaat lager te zetten als u de deur uitgaat of wanneer u gaat slapen? 
 
Zelfs met een normale klokthermostaat is het lastig de behoefte aan verwarming af te stemmen op uw leefgedrag, omdat uw schema en dat van uw gezin soms per dag verschilt. 
 
Met de Slimme Thermostaat kunt u door de unieke aanwezigheidsdetectie tot 26% op uw energierekening besparen. Voor het programmeren van de klok wordt de thermostaat verbonden aan de pc Deze thermostaat volgt uw leefpatroon zonder lastige bediening en schakelt automatisch naar een lagere temperatuur als u er niet bent!  
 
Installatiebedrijf Sommers is dealer geworden van deze "Slimme Uitvinding" 
 
Neem voor meer informatie contact met ons op, of kijk op: www.icy.nl