Installatiebedrijf
Installatiebedrijf vd Bosch & Zn in
SchipluidenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf vd Bosch & Zn
Dorpsstraat 11
2636CC Schipluiden

tel: 015-3808252

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf vd Bosch & Zn te Schipluiden   
Onze website geeft u als bezoeker een compleet beeld van datgene wat wij, als deskundig technisch loodgieters- en installatiebedrijf, voor u kunnen betekenen. Wij bestaan inmiddels al ruim 100 jaar. Fa. van den Bosch is begonnen als smederij en nu alweer tientallen jaren actief in de verwarmingsbranche en wij kunnen dus putten uit jaren lange ervaring. 
 
Onze onderneming is naar de afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden, waarbij wij streven naar een duurzame installatie en tevreden klanten. Fa van den Bosch is naast de nieuwbouw -ook werkzaam in de renovatie- en verbouw sector en dan met name in de woningbouw en bij bedrijven en instellingen. 
 
Technische kennis is bij ons aanwezig en daarbij werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven en fabrikanten. 
 
Tot onze specialismen horen o.a. 
 
• Centrale verwarming 
• Loodgieterswerkzaamheden 
• Dakbedekking 
• Elektrotechnische installaties 
• Riolering 
• Onderhoudswerkzaamhden  
 
Voor uitgebreide productinformatie verwijzen wij naar de Digitale showroom op onze site. In deze unieke en zeer complete showroom vindt u de mooiste en beste merken radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen en airconditioning die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, compleet met subsidie mogelijkheden.