Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Gebroeders Linssen in
SchinnenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Gebroeders Linssen
Wolfhagen 12
6365 BM Schinnen

tel: 046-4431550

Extra informatie

Specialist in cv-installaties en cv-onderhoud in Schinnen, Amstenrade en Spaubeek  Installatiebedrijf Installatiebedrijf Gebroeders Linssen is gespecialiseerd in het onderhoud en het repareren van cv-ketels. Bel ons als u een kapotte cv-ketel heeft en wij komen voor reparatie...  
 
Installatie en loodgieterswerk voor aanpassingen senioren in de regio Schinnen en Oirsbeek 
aanpassingen in seniorenwoningen  
 
Mensen die ouder worden kunnen veel gemak hebben van enkele aanpassingen in hun woning. Zo kan een verhoogd toilet een prima uitkomst zijn wanneer het opstaan vanuit een lage positie moeilijk wordt. Een wandbeugel biedt de juiste steun waar nodig en een douchezitje is een uitstekende oplossing wanneer u niet lang meer kunt staan maar wel graag een goede douche neemt.  
 
Bij de Installatiebedrijf Gebroeders Linssen kunt u terecht voor de meest uiteenlopende seniorenaanpassingen. We plaatsen wandbeugels op diverse plaatsen in uw woning. Wij kunnen uw oude toilet vervangen door een verhoogd toilet en uw badkamer voorzien van een douchezitje van hoge kwaliteit. 
 
Ons werkgebied is voornamelijk Schinnen en de dorpen rondom: Spaubeek, Schimmert, Neerbeek, Beek, Nuth, Puth, Amstenrade, Oirsbeek, Doenrade, Hommert en Sweikhuizen.