Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van der Vloed BV in
SchiedamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Van der Vloed BV
Van Heekstraat 41
3125BN Schiedam

tel: 010-4669563

Extra informatie

In de afgelopen 128 jaar definieerden wij nooit kernwaarden, omdat wij het een ‘corporate’ iets vonden om te doen. Wij zijn slechts Van der Vloed BV, geen multinational. Toch blijkt het – om te laten zien wie we willen zijn - noodzakelijk te komen tot een definitie van onze cultuur: opvattingen die tot uiting komen in de manier waarop wij werken en met elkaar omgaan. Natuurlijk, er is veel werk te verzetten.  Het zal een tijd duren voordat deze waarden echt tot uiting zullen komen. Maar naarmate de wereld om ons heen verandert, zullen deze waarden het kader blijven van waaruit wij beslissingen nemen. 
 
#1 Techniek, nobel werk. 
Techniek, men neemt het vaak voor lief. Het zit vrijwel altijd verstopt achter muren, boven plafonds of in ruimtes of verdiepingen waar nooit iemand komt. Weinigen realiseren zich bloot te staan aan deze ‘onzichtbare’ steun in de rug. Dat is niet altijd zo geweest, wij zijn er al lang genoeg om te zien waartoe techniek in staat is. In 1946 herbouwden wij verwoestte installaties. Niet bouwen aan een toekomst, maar het inhalen van een achterstand stond centraal. Toen al werden wij ons ervan bewust niet alleen te werken voor het dagelijks brood, maar dat ons handelen – iedere dag – mede invloed uitoefent op het wel en wee van anderen. Er is geen installatie waarop niet ons hele gewicht rust. Zo beseffen wij ons nu dat het duurzaamheidsvraagstuk mede door ons moet worden opgelost. Opnieuw voelen wij ons uitgedaagd onze welvaart te handhaven. Ook techniek brengt de samenleving naar een hoger niveau. 
 
#2 De klant, niet de concurrent. 
‘Wij regelen het wel’. Vier woorden die op zichzelf weinig zeggen, maar tegelijk enorme impact hebben. Wij begrijpen dat in de kou zitten of water uit het plafond niet leuk is, dat je daardoor geïrriteerd kunt raken. Dan kunnen deze woorden geruststellen. 
De druk eraf halen. Het kan het verschil betekenen tussen een plasje water opdweilen of een gigantische schade opnemen. Als installateur zijn we er om te helpen, het liefst meteen. Hoewel onze kracht ligt in geïntegreerde werktuigbouwkundige project-ontwikkeling, zullen we nooit verzaken iemand uit de brand te helpen. Noem het ouderwetse manieren, in onze optiek hoort het gewoon zo. Wij adviseren onze klanten altijd naar beste weten en doen voor hen ook moeite als het weinig oplevert. 
 
#3 Autonomie, maak het verschil. 
Omdat het voedsel van de bevolking in Bangui (Centraal-Afrikaanse Republiek) een ernstig tekort aan eiwit kende, werden wij – een paar Rotterdamse snoeshanen - in 1976 onder het idee van ‘‘give a man a fish… and he will have food for one day; teach him how to grow fish and he will have food for the rest of his life’’ gevraagd een vis-kwekerij voor eiwitrijke meervallen te ontwerpen en ter plaatse te construeren. Niet wetend waar dit naar zou leiden, maar vastbesloten dat de veilige beslissing (nee verkopen) gevaarlijker zou zijn, namen we de buitensporige beslissing het avontuur aan te gaan. De ongelofelijk technische uitdaging en de consequenties mocht het misgaan, heeft ons gedreven tot het excelleren op een gebied waarin we compleet vreemd waren. Zo blijven wij altijd op zoek naar avontuur en hebben plezier in het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Door de vrijheid creatief te zijn in onze oplossingen zorgen we voor ons eigen succes. 
 
#4 Gezond verstand, vertrouw het. 
Gezond verstand is dat wat je hebt ondanks - niet als gevolg van – een opleiding. Voltaire zei ooit: (.. zijn vertaler dan) ‘‘Common sense is not so common.’’ Daarom vertrouwen wij niet op oud paradigma, dogma’s of ingewikkeld gefilosofeer van ‘zij die het weten’. Wij verstaan onder gezond verstand: De dingen doen zoals het hoort. 
Dat wil zeggen; de belangen van het team boven die van jezelf stellen, de belangen van het bedrijf boven die van het team stellen en de belangen van de klant boven die van het bedrijf stellen. Want onthoud: wij begrijpen dat handelen in belang van de klant ook in ons belang is op lange termijn. 
 
#5 Misschien de vreemde eend, maar altijd onszelf. 
Al zijn we verhuisd van ons TL- verlichte hok - met door rook aangetaste systeem-plafonds - naar een professioneel rookvrij gebouw, wij conformeren ons niet aan standaarden 'omdat het nou eenmaal zo hoort of gebeurt’. Wij verschuilen ons niet achter statische afdelingen of standaard protocollen. Dit uit zich in het simpele verschil tussen ‘toets 1 voor optie 6’ en ‘goedemiddag, hoe kunnen we u helpen?’. De sfeer is informeel; sommigen dragen een pak met stropdas, anderen een jeans met gympen. Het maakt niet uit. Voor buitenstaanders lijkt dit misschien inconsistent of raar, maar de consistentie zit hem juist in het feit dat we het best functioneren wanneer we onszelf kunnen zijn. Juist dat maakt het zo leuk en volgens klanten en medewerkers bijzonder. 
 
#6 Duurzame samenleving, sta ervoor. 
In de jaren tachtig ontstaat het begrip dat onze planeet niet ongestraft gebruikt kan worden. Geen roofbouw maar rentmeesterschap dient betracht te worden. De gedachte achter de circulaire economie – herbruikbaarheid van producten en grondstoffen maximaliseren en waardevernietiging minimaliseren - is onlosmakelijk verbonden met onze positie in de sociale samenleving. Immers, ons eigen bestaan is vergankelijk en tijdelijk. Ook in de Nederlandse bouw-en installatiewereld ontstaat steeds meer het besef dat alleen groter en meer een schijnwelvaart in het leven houdt. Op alle gebieden worden ideeën ontwikkeld en toegepast om energiebesparend en milieubewust te produceren. Het maatschappelijk ondernemen wordt niet alleen ontdekt. Het wordt standaard. 
 
#7 Hard werken, onwrikbare volharding. 
Rotterdam en hard werken horen bij elkaar als een staart bij een hond. Het gewoon goed willen doen klinkt weliswaar als een open deur, maar niets is minder waar. 
Het draait om details. Het sámen goed willen doen. Elkaar even helpen als het tegenzit. Dat is niet alleen bevredigend, het geeft ons gezicht. Wanneer je het goed doet, wordt het namelijk doorverteld. Onvermijdelijk. Het feit dat wij ons realiseren deel van deze planeet te zijn, maakt ons enerzijds bescheiden, maar geeft ons anderzijds onmetelijke vergezichten. Alles op deze planeet is aanwezig of voorhanden. Je moet er alleen voor werken met hoofd, hart en handen. Wij op onze plaats doen dit met plezier en volharding. Niet de wereld verbeteren of beheers

Specialiteit
 • Legionella Preventie 
 • Mobiel Thermisch Desinfecteren 
 • Airconditioning 
 • Verwarming 
 • Loodgieterswerk 
 • Vetafscheiders 
 • Luchtbehandeling 
 • Duurzame techniek 
 • Badkamer  
 • Dakbedekking  
 • Dakgoten  
 • Sanitair 
 • Waterleidingen