Installatiebedrijf
De Klussenier Bennie Meijerhof in
ScheemdaOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
De Klussenier Bennie Meijerhof
Dwarslaan 18
9679 AC Scheemda

tel: 0597 851850

Extra informatie

Mijn naam is Bennie Meijerhof. Samen met mijn vriendin Paula en onze 2 honden, 5 katten en paard woon ik in Scheemda. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in en om het huis.   
Na het voortgezet onderwijs ben ik gaan werken bij een elektrotechnisch installatiebureau en ben vervolgens jarenlang werkzaam geweest als timmerman. In de timmerfabriek heb ik erg veel ervaring opgedaan. Zo heb ik mezelf binnen een aantal jaren opgewerkt tot calculator. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden. Ik maakte bijvoorbeeld trappen, schuifpuien, dakkapellen, kozijnen, deuren, vouwpuien e.d.. Kortom alles van hout voor nieuw-, verbouw en monumentaal werk. 
 
Wanneer u op maat kasten, stoelen of tafels wilt laten maken bent u bij mij aan het juiste adres. Iedere klus op het gebied van timmerwerk kan ik realiseren. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor het plaatsen van dakramen, keukens of badkamers, elektrawerk en voor alle onderhoud en renovatiewerkzaamheden aan uw woning. Tevens kan ik u adviseren over het Politiekeurmerk en de uitvoering van het veilig maken van uw woning. 
 
Vanaf de aanvraag tot en met de oplevering en ben ik uw aanspreekpunt. Weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Ik denk graag met u mee. Vooraf ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Desgewenst verzorg ik het materiaal en natuurlijk sta ik garant voor de deskundige uitvoering van de werkzaamheden. Als Klussenier ben ik aangesloten bij branchevereniging VLOK, welke beschikt over een geschillencommissie.  
 
Neem gerust contact op om te informeren of ik iets voor u kan betekenen of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf te Scheemda op www.klussenierbenniemeijerhof.nl.