Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Herold Pouwels in
RuinerwoldOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Herold Pouwels
Westerweiden 76
7961EA Ruinerwold

tel: 0522 78 3000

Extra informatie

Goede dag. Ik wil me graag aan u voorstellen. Mijn naam is Herold Pouwels, geboren in Meppel.   
De vooropleiding VBO Installatietechniek in Meppel heb ik met succes afgerond. 
Vervolgens heb ik een BBL Werken en Leren traject gedaan: de opleiding Assistent Monteur, Monteur Woningbouw, Service Monteur en Service Technicus zijn met succes afgerond. 
 
Ik heb vijf jaar praktijk ervaring opgedaan bij 3 werkgevers. 
In 2006 werd besloten geheel voor me zelf te gaan als Installatiebedrijf Herold Pouwels,  
eerst gevestigd in Nijeveen en in 2009 in verhuisd naar de Dorpsstraat 78 te Koekange. 
 
Ondertussen ik heb nog de opleiding gedaan voor Keurmeester NEN3140 Gereedschapkeuring en Keurmeester NEN1010 Woningkeuring. 
Sinds 2011 ben ik volledig VCA gecertificeerd met als doel om installatiewerk veilig en betaalbaar uit te voeren met een goede kwaliteit. 
 
Voor al uw installatiewerk 
 
Installatiebedrijf Herold Pouwels is uw vakman, of het nu een gas-, water-, riool-, elektro- of zonne-installatie betreft. 
 
Naast reparatie verzorgen we ook het ontwerp van compleet nieuwe installaties. Afgestemd op wat nodig is en wat uw wensen zijn. 
 
Veel mensen volgen het advies voor een jaarlijkse controle van de CV-ketel. Wij kunnen die jaarlijkse schoonmaak en inspectie voor u uitvoeren. De schoonmaak vergeten we daarbij vooral niet. Het is van wezenlijk belang voor een efficiënte verbranding van het gas. En daarmee uw portemonnee. Een vervuilde ketel verliest procenten rendement.