Installatiebedrijf
ThermoGas in
RotterdamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
ThermoGas
Anthonetta Kuijlstraat 23
3066 GS Rotterdam

tel: 010-4215000

Extra informatie

ThermoGas is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1970 en specialist is op het gebied van centrale verwarming, warmwatervoorziening en gastechniek. ThermoGas is een vertrouwd installatiebedrijf dat kwaliteit levert en alleen werkt met kwaliteitspersoneel. Alle medewerkers, van installateurs tot onderhoudsmonteurs zijn in dienst van ThermoGas zelf. Dit garandeert een efficiënte en deskundige afhandeling.   
Van CV Ketels, Radiatoren en Boilers tot Vloerverwarming; bij ThermoGas kunt u voor al deze zaken terecht. Het bedrijf is reeds jaren Atag Select Dealer. U krijgt daarom standaard vijf jaar garantie op Atagproducten. Sinds enige tijd kunt u ook bij ThermoGas terecht voor airconditioning en luchtbehandeling. ThermoGas is een bedrijf dat altijd voeling houdt met de markt. Ze weten dan ook hoe belangrijk het is dat uw radiatoren mooi aansluiten bij uw interieur. Natuurlijk kunt u kiezen voor de designradiatoren, maar ThermoGas biedt ook de trends op het gebied van radiatoromkastingen met metalen bekleding. 
 
In de showroom, die geopend is van maandag t/m vrijdag van 8:00 to 17:00 uur, is een groot aantal radiatoren en CV-ketels voor u gepresenteerd. Neem daarom zeker eens een kijkje. ThermoGas informeert u graag over de mogelijkheden. 
 
Naast producten van top kwaliteit biedt Installatiebedrijf ThermoGas, als Atag Select Dealer, u CV-plus.Van deze unieke meerwaarde profiteert u alleen als u een Atag cv-toestel aanschaft bij een Atag Select Dealer. Na installatie van uw toestel heeft u er geen omkijken meer naar. Installatiebedrijf ThermoGas zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. ATAG werkt nauw samen met haar dealers; een selecte groep van topinstallateurs. 
 
Installatie 
Installeren van complete verwarming - en warmwaterinstallaties 
 
ThermoGas specialiseert zich ook in het verwarmen van uw woning of bedrijf. Voor de centrale verwarming biedt ThermoGas u een scala van mogelijkheden, zoals het monteren van een complete verwarmingsinstallatie en een ketel of het vervangen van oude leidingen en radiatoren of het vervangen van de radiator in de badkamer door een designradiator. 
 
Renovatie 
 
Het renoveren van verwarmingssystemen, ketels, radiatoren, leidingen 
 
Ook de tand des tijds knaagt aan verwarming en niet zelden gaan roest en kalk tot de aanval over. Zo kan bij corrosie en putcorrosie water uit de radiator lekken en vloerbedekking of parket ruïneren.Ook een belangrijke ‘vervangingsreden’ is de gezondheidsfactor. Een gezond binnenklimaat hangt sterk af van de stofbelasting in de ademlucht. En oude radiatoren doen door hun hoge convectiegehalte letterlijk heel veel stof opwervelen. 
 
Onderhoud 
 
Het onderhouden van centrale verwarming – en luchtbehandelingsinstallaties 
 
We zijn een service gericht bedrijf. We zijn er voor ‘n warme relatie. Onze belangrijkste taak is het mede onderhouden van uw cv-installatie. Hiernaast vormen onze monteurs een eigen storingsdienst. Voor ons staat uw tevredenheid voorop. En dat werkt want dankzij de vele positieve reacties van onze klanten zijn we ondertussen gespecialiseerd in een service-onderhoudsbedrijf voor Rotterdan en omstreken. 
 
Onderhoudscontracten (voor ‘n warme relatie…) 
 
Service – onderhoudscontracten voor centrale verwarmingsinstallaties 
 
Goede serviceverlening én klanttevredenheid zijn voor ons belangrijk Wij willen ook dat dit goed blijft. Na een toestelvervanging of nadat een complete installatie is geïnstalleerd, stellen wij een servicecontract op. Wij maken binnen dit contract ieder jaar een afspraak voor onderhoud. Aanvullend bij dit contract is het verhelpen van eventuele storingen. In de meeste gevallen verhelpen wij de storing nog dezelfde dag.