Installatiebedrijf
Broekema Elektotechniek BV in
RotterdamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Broekema Elektotechniek BV
Frobenstraat 7
3045 RD Rotterdam

tel: 010 422 54 97

Extra informatie

Sinds onze start in 1992 is Broekema Elektrotechniek uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardig bedrijf op gebied van elektrotechniek. Die kwaliteit ziet u terug in de voorbereiding, uitvoering en nazorg van uw opdracht. We zijn er trots op dat onze opdrachtgevers ons zien als een familiebedrijf dat traditie koppelt aan innovatie. Ook voor ú denken wij in oplossingen!   
Ons werkgebied is het noorden van Nederland en onze brede klantenkring varieert van de particuliere tot de zakelijke markt waarbij wij ons richten zowel op nieuwbouw- als renovatiewerkzaamheden. 
 
Wij ontzorgen u door het aanbieden en uitvoeren van een totaalpakket om uw woon- en werkklimaat zo aangenaam mogelijk te maken. Onze 24 uur service- en onderhoudsdienst staat garant voor optimaal doorgaand woon- en werkcomfort. 
 
De wensen van onze klanten staan centraal en dat vertaalt zich in: 
 
- Een heldere (gezamenlijke) aanpak; 
- Het maken van duidelijke afspraken; 
- Duurzaam werken en duurzame oplossingen; 
- Het nakomen van afspraken. 
 
Daarnaast vinden wij het persoonlijk contact en het hebben van één aanspreekpunt binnen de organisatie belangrijke kernwaarden in onze organisatie. 
 
Kortom; met één enthousiast team van medewerkers staan wij graag voor u klaar voor al uw werkzaamheden in de elektrotechnische installatiebranche.

Specialiteit
  • Elektrische installaties 
  • Data / Telecominstallaties 
  • Verlichting 
  • Domotica 
  • Duurzame energie