Installatiebedrijf
Flim Installatie Techniek F I T BV in
RijssenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Flim Installatie Techniek F I T BV
Neonstraat 3e
7463 PE Rijssen

tel: 0548 543633

Extra informatie

Wij zijn gespecialiseerd in professioneel loodgieterswerk. Wij verzorgen o.a:   
- Verwarmingswerkzaamheden (plaatsen en onderhoud) 
- Badkamers (inrichting of renovatie) 
- Zink / koperwerken 
- Airconditioning 
 
Fit in het kort: 
 
Wij staan bekend om onze professionele en zorgvuldige werkwijze. Onze klanten zijn dan ook razend enthausiast over ons geleverde werk. Omdat wij beschikken over de juiste materialen en professioneel gereedschap kunnen wij op een optimale manier uw wensen waarmaken.  
 
Ook voor eventuele renovatie van uw badkamer (bijvoorbeeld plaatsen van een nieuw bad, douchekabine of betegeling) bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons ruimtelijk inzicht en vakbekwame kennis kunnen uw wensen optimaal worden gerealiseerd. 
 
U kunt bij ons terecht voor een complete inrichting van uw badkamer. 
 
FIT staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij vervaardigen maatwerk tot en met een lengte van 3 meter in zink, koper, plastisol, lood, aluminium en op projectmatige basis eigenlijk alle overige non-ferro metalen. 
De partners van FIT beschikken over nieuwe, geavanceerde machines, zodat een grote flexibiliteit geboden kan worden. FIT levert niet alleen snel op maat, maar denkt ook graag met de klant of opdrachtgever mee. Voor raad en begeleiding bij de verwerking van de in ons pakket opgenomen produkten, klopt u zeker niet tevergeefs aan. Met onze zeer ruime ervaring weten we waar we over praten. 
 
Het FIT airconditioners programma telt een uitgebreid scala wand-, plafondonderbouw, plafondinbouw- en vloermodellen. Betaalbare kwaliteitsproducten, die stuk voor stuk ook nog eens eigentijds van vormgeving zijn, zonder te veel op te vallen. 
 
Bedieningsgemak. 
Op het infra-rood afstandsbedieningspaneel kunt u alle functies eenvoudig instellen. U kunt kiezen voor koelen, drogen, ventileren en als optie verwarmen. De timerfunktie biedt de mogelijkheid de unit aan of uit te schakelen op het door u gewenste tijdstip. 
 
Tochtvrije oplossingen.  
Door toepassingen van de nieuwe Inverter-technieken wordt de hoeveelheid koude exact gedoseerd, waardoor hinderlijke koude stromen tot het verleden behoren. Daarnaast kunt u de lucht eenvoudig in de door u gewenste richting laten blazen.  
 
Energiezuinig verwarmen. 
Van alle modellen in ons programma bestaat ook een versie met energiezuinige warmtepomp. Dit betekent maximaal comfort in alle jaargetijden, want de warmtepomp kan zowel koelen als verwarmen.

Werkzaamheden 
  • Badkamers 
  • Verwarming 
  • Zink/koperwerken 
  • Air conditioning 
  • Rioolrenovatie