Installatiebedrijf
Zondervan Techniek in
Rhoon
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VZondervan Techniek
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Zondervan Techniek
Handelsweg 11
3161 GD Rhoon

tel: 010 5016877

Extra informatie

Zondervan Techniek   
Zondervan Techniek staat voor het installeren, onderhouden en beheren van technische installaties op het gebied van loodgieterswerkzaamheden, verwarming, ventilatie en koeling. Wij spelen met onze zelfstandige en veelzijdige organisatie snel, flexibel en efficiënt in op uw vraag of probleem. In service en onderhoud, in renovatie en groot onderhoud en in nieuwbouw werkzaamheden leveren wij maatwerk.  
 
Al meer dan 50 jaar dragen wij met plezier zorg voor uw problemen en vragen in de Randstad, Brabant en Zeeland. Vanuit twee locaties: Rhoon en Dordrecht. Zo kunnen wij met onze ruim 45 enthousiaste medewerkers altijd en overal snel handelen. Precies wanneer en hoe u het nodig heeft.  
 
Hiermee is het totaalonderhoud van uw vastgoed bij Zondervan Techniek in veelzijdige en bekwame handen voor u als beheerder, vastgoedeigenaar, woningcorporatie, verzorgingstehuis, school, instelling en of winkelcentra. Zondervan is een betrouwbare partner op het gebied van service en onderhoudswerk en/of grootonderhoud of nieuwbouw.  
 
Wij kiezen bewust voor een lange termijn visie met onze opdrachtgevers en ons personeel hierbij onderscheiden wij ons op basis van kwaliteit, servicegerichtheid en flexibiliteit. 
 
Het werkelijke 'totaalonderhoud' 
 
Zondervan is uw specialist op het gebied van totaalonderhoud van uw vastgoed. Onze vakkundige medewerkers zorgen voor de juiste adviezen, kostenbesparing en het duurzaam goed functioneren van uw technische installaties. Op korte, en op lange termijn.  
 
En wij willen u over de gehele breedte van dienst zijn: u bent gebaat bij een enkel aanspreekpunt voor al uw wensen en problemen. U bent gebaat bij hoge snelheid en zo beperkt mogelijke kosten. Daarop hebben wij onze visie op totaalonderhoud gevormd.  
 
Onder het menu Vakgebieden ziet u precies waarom wij dit mogen zeggen: van het aanleggen van gas- en waterleidingen en -installaties en op maat gevelafwerking, tot aanvullende herstelwerkzaamheden en het aanleggen van elektra in grootschalige renovatieprojecten, Zondervan blijft voor u dat ene enkele aanspreekpunt.  
 
Dat is totaalonderhoud! 
 
Dienstverlening 
 
Onze werkzaamheden spelen zich meestal af binnen de kaders van service en onderhoud, dan wel van grootonderhoud en renovatie. In woningen, bedrijfsmatig en commercieel vastgoed en particulieren.  
 
Onze ervaringen met grootschalige opdrachten in renovatie, nieuwbouw en grootonderhoud komen tot uiting in ons projectenoverzicht. Voor meer informatie over service en regulier onderhoud, en het zoveel mogelijk besparen op de kosten van reparatie en vervanging, leest u verder over ons aanbod tot periodiek en effectief onderhoud.