Installatiebedrijf
Derksen Elektrotechniek in
PuttershoekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Derksen Elektrotechniek
Laan van Heemstede 54
3297 AJ Puttershoek

tel: 06-53458346

Extra informatie

Uw vakkundig elektrotechnisch installatiebedrijf   
Elektricien voor storing en installatie 
 
Derksen Elektrotechniek is de totaalinstallateur voor elektrotechniek, datanetwerken, verlichting en de inspectie van installaties. Wij onderhouden bestaande systemen en realiseren nieuwe installaties en aanpassingen in bestaande bouw en nieuwbouw. Ook helpen we u bij storingen in electrische installaties. Dat doen we voor bedrijven en voor particulieren. 
 
Al 17 jaar uw elektro installateur 
 
De persoonlijke, adequate en professionele aanpak van 1996, het jaar van de oprichting van ons bedrijf, is nog steeds van groot belang. Bij Derksen Elektrotechniek werken we met meerdere vakbekwame elektromonteurs. Kwaliteit is ons handelsmerk en dat ziet u terug in de verschillende erkenningen die wij hebben ontvangen. 
 
Voor installaties in de Hoeksche Waard, Rijnmond en Drechtsteden 
 
Op zoek naar een elektricien in de Hoeksche Waard? Vanuit Puttershoek werken we veel in de directe regio : Maasdam, Strijen, 's-Gravendeel, Mijnsheerenland, Heinenoord, Westmaas, Klaaswaal, Numansdorp, Oud-Beijerland, Zuid-Beijerland en Nieuw-Beijerland. Daarnaast komt u onze elektromonteurs met regelmaat tegen in een ruime regio rondom Rijnmond en de Drechtsteden. Van Dordrecht tot Rhoon en van Barendrecht tot Alblasserdam. 
 
Heeft u een elektricien nodig voor storing of aanpassing van uw elektrotechnische installatie? Of voor de aanleg van een nieuwe installatie? 
Dan wordt het tijd om te bellen met Rolf Derksen : 06-53458346. 
 
Elektrotechniek diensten 
 
Derksen Elektrotechniek is de totaalinstallateur voor: 
 
  • Electrotechniek 
  • Zonnepanelen 
  • Verlichting 
  • Datanetwerken 
  • Installatie inspectie 
 
Wij onderhouden bestaande systemen en realiseren nieuwe installaties en aanpassingen in bestaande bouw en nieuwbouw. Dat doen we voor bedrijven en voor particulieren. 
 
24/7 Storingsdienst 
 
Wij werken met een 24 uur storingsservice, zodat uw storing snel verholpen is. Op een feestdag of in het weekend? Midden in de nacht? Geen probleem! Wij zijn er als u ons nodig heeft. Lees hier meer over onze storingsdienst.

Specialiteit
  • Elektrische installatie 
  • Verlichting 
  • Zonnepanelen