Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Bos in
PeizeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Bos
Hoofdstraat 38
9321CG Peize

tel: 050-5032451

Extra informatie

Installatiebedrijf Bos   
Installatiebedrijf Bos is lid van brancheorganisatie Uneto-VNI en de Stichting Erkenning Installatiebedrijven. Dit lidmaatschap staat borg voor vakkundig werk dat voldoet aan de hoogste eisen van modern vakmanschap. Dit geldt voor nieuwbouw en renovatie. 
 
Installatiebedrijf Bos verzorgt voor u: 
 
  • Aanleg en onderhoud CV-installaties van de merken Nefit en Vaillant. 
  • Zink werk en dakbedekking. 
  • Airconditioning. 
  • Riolering en ontstoppen van riolering. 
  • Aanleg en onderhoud van gas, water en elektra, zowel nieuwbouw als renovatie. 
  • Vloerverwarming, deze kan ook in bestaande vloeren worden ingefreesd. 
 
Duurzaamheid 
 
Voor de aanleg van uw duurzame energieprodukten, zoals bijvoorbeeld een zonneboiler, pv-panelen kunt u ook bij installatiebedrijf Bos terecht. 
 
Luxe badkamers 
 
Installatiebedrijf Bos is specialist in het bouwen van luxe badkamers en verzorgt behalve installatiewerk ook het stukadoor-, tegel- en timmerwerk. Daarnaast adviseert Installatiebedrijf Bos bij de inrichting van badkamers. Hiervoor werkt het bedrijf samen met gerenommeerde showrooms. 
 
U kunt voor alle bovengenoemde werkzaamheden contact met ons opnemen voor eventuele vragen of een vrijblijvende offerte. 
 
Historie 
 
Smederij 
 
De firma Bos is in 1949 opgericht door de heer G. Bos. In eerste instantie exploiteerde men een smederij, waar paarden werden beslagen en wagens gerepareerd. Daarnaast was er een winkeltje, waar men huishoudelijke artikelen verkocht. 
 
Moderne tijden 
 
Met de komst van de tractor nam het werk voor de smederij gaandeweg af. Met oog voor de nieuwe mogelijkheden van aardgas, stapte de heer Bos rond 1960 over op installatiewerk. Het installatiebedrijf en de winkel groeiden hierna snel. In 1978 nam de heer Wim Bos het bedrijf over van zijn vader. 
 
Nieuw millenium 
 
In 2000 werd een vennootschap onder firma opgericht. Anno 2008 participeren in deze vennootschap de heer Wim Bos en zijn echtgenote, mevrouw Ina Bos, alsmede hun zoon, de heer Gert Bos. 
 
Huidige situatie 
 
In 2012 namen Wim en Ina afscheid van de zaak en ging Gert Bos alleen verder met het installatiebedrijf. Door het terugtreden van zijn ouders werd ook afscheid genomen van het warenhuis.