Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van Gemert in
OverloonOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Van Gemert
Oploseweg 12b
5825 HN Overloon

tel: (0)478 - 507171

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf Van Gemert ! Wij zijn een middelgroot totaalinstallatiebedrijf – opgericht in 1967 - hoofdzakelijk opererend in een gebied dat af te bakenen valt binnen de driehoek Nijmegen-Eindhoven-Venlo. Vanuit ons kantoor in Overloon adviseren, realiseren en beheren wij met ruim 65 betrokken medewerkers alle voorkomende technische installaties in woningen en woongebouwen, agrarische sector, utiliteitsbouw en industrie.Elke opdracht, groot of klein, complex of juist eenvoudig, krijgt bij ons de persoonlijke aandacht die het verdient en vormt voor ons telkens weer een uitdaging om te komen tot een optimale oplossing tussen comfort, duurzaamheid en budget. Tezamen met de spirit van een familiebedrijf en aandacht voor innovatieve werkwijzen bepalen die het succes waardoor klanten blijvend voor Van Gemert kiezen.    
Wilt u alle voorkomende installatiewerkzaamheden in handen van één deskundige, klantgerichte organisatie leggen? Kies dan voor Van Gemert Installatiegroep, dan heeft u slechts één aanspreekpunt voor elektra, beveiliging, camerabewaking, sanitair, verwarming, airconditioning, ventilatie, duurzame installatietechnieken en nog veel meer. Aandacht voor onze klanten staat altijd centraal, we willen niet alleen verkopen en leveren, maar onze klanten juist ook met vakkundig advies en begeleiding van dienst zijn. Onze interne processen zijn daarbij niet alleen ingericht om een goed functionerende installatie op te leveren, maar wij streven er altijd naar om alles binnen dit proces de eerste keer goed te doen, dit bespaart u als klant veel ergernis. En mocht er dan onverhoopt toch iets mis gaan, onze gemotiveerde mensen doen wat ze beloven en gaan niet weg voordat u tevreden bent over het eindresultaat. Een mentaliteit die werkt, al ruim 45 jaar lang! 
 
Een dynamisch familiebedrijf  
 
In 1967 wordt in Mill Gebr. van Gemert BV opgericht. In de beginjaren bestonden de werkzaamheden hoofdzakelijk uit het aanleggen van elektra-installaties in de agrarische sector.  
 
In 1969 wordt in Overloon een bestaand installatiebedrijf overgenomen. Naast elektrische, worden vanaf dit moment ook gas- en watertechnische installaties aangelegd.  
 
In de jaren '70 en '80 ontwikkelt het bedrijf zich tot een totaalinstallatiebedrijf dat voor een groot deel in de agrarische- en particuliere sector werkzaam is.  
 
Begin jaren negentig wordt in Overloon een nieuw pand geopend met daarin alle voorzieningen voor een moderne bedrijfsvoering. Vanaf die tijd worden alle installatiewerkzaamheden centraal vanuit het hoofdkantoor in Overloon geregeld. Overheidsinstellingen en de grotere niet-agrarische bedrijven behoren inmiddels ook tot de klantenkring.  
 
In het nieuwe millennium wordt het bedrijf overgedragen op de 2e generatie. De zoon van oprichter Jo van Gemert, Martijn van Gemert is vanaf dat moment de nieuwe directeur/eigenaar van het bedrijf. Ook verandert de naam van Gebr. van Gemert B.V. in Installatiebedrijf Van Gemert  
 
Anno 2013 is Van Gemert een onafhankelijk en financieel gezond familiebedrijf dat daardoor in staat is snel en slagvaardig te handelen. 
 
Missie  
 
"Van Gemert wil bijdragen aan een aantrekkelijk milieu voor mens en dier om in te leven." 
 
Visie  
 
"Wij willen de klant op installatietechnisch gebied totaal ontzorgen door met de klant mee te denken en ons pro actief op te stellen.  
 
Wij willen dat onze klanten ervaren dat onze medewerkers echte enthousiaste ambassadeurs van Van Gemert zijn. 
 
Uiteindelijk is ons streven dat iedere klant het vanzelfsprekend vindt dat ze een volgende keer graag bij ons terug komt. 
 
Voor onze medewerkers willen wij een aantrekkelijk bedrijf zijn waar men zich gewaardeerd voelt en waar voldoende uitdagingen zijn voor een ieder om zich persoonlijk te ontwikkelen." 
 
Leveringsvoorwaarden  
 
Bedrijven en consumenten stellen hoge eisen aan technische producten en oplossingen. Om deze reden zijn wij als Van Gemert lid van de UNETO-VNI, de brancheorganisatie voor de installatiesector. De UNETO-VNI stelt namelijk hoge eisen aan het vakmanschap en daarmee aan de kwaliteit van de bedrijven die lid zijn of willen worden. Via regelgeving, normalisatie en certificering sturen zij op technische eisen aan installatieconcepten, producten en diensten. Ze doen er alles aan om de dienstverlening van de leden op hoog niveau te houden. Zo geldt voor de leden een gedragscode en bieden zij continue nieuwe opleidingen en cursussen aan.  
 
Als lid van de Uneto-VNI hanteren wij eenduidige leveringsvoorwaarden welke hieronder te downloaden zijn. 
 
Voor zakelijke overeenkomsten gelden de Nieuwe Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB)  
 
En waar de consument opdrachtgever is gelden de Algemene Voorwaarden Consumentenwerk Installerende Bedrijven (AVIC).