Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Lesscher in
OverdinkelOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Lesscher
Hoofdstraat 148
7586 BW Overdinkel

tel: 053 8510315

Extra informatie

Installatiebedrijf Lesscher   
Gezien onze uiteenlopende disciplines en werkzaamheden noemen wij onszelf met recht totaalinstallateur. Ongeacht de omvang van een project bieden wij u altijd efficiënte oplossingen. Dankzij jarenlange vakervaring kunnen wij op elektrotechnisch gebied onze opdrachtgevers te allen tijde doordachte oplossingen op maat bieden. Daarnaast is sanitairtechniek nog steeds  
ons specialisme en stellen wij hierin gerust: u zegt het maar!  
 
Know-how op het gebied van verwarmings- en koelings­installaties, lucht­behandeling of specifieke industriële toepassingen hebben wij ‘gewoon’ in huis! Inventieve systemen bieden u gegarandeerd functionaliteit en energiebesparing, kortom: betaalbaar topcomfort! Dat geldt zeker ook voor onze divisie Telecom & infra, deze discipline blijft zich razendsnel en non-stop ontwikkelen.  
Wij beheersen dit vakgebied tot in de finesse, zo blijft u altijd up-to-date en future proof. Niet voor niets is al jarenlang ons motto: Alles onder controle!