Installatiebedrijf
Loodgietersbedrijf Ebbers B.V. in
Oude MeerOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Loodgietersbedrijf Ebbers B.V.
Aalsmeerderdijk 161
1438 AX Oude Meer

tel: 020-6842729

Extra informatie

Betrouwbare loodgieter en installateur:  Jaspers-Ebbers Totaaltechniek B.V. uit Oude Meer 
 
Jaspers-Ebbers Totaaltechniek is de nieuwe naam van de organisatie die is ontstaan uit de fusie tussen Loodgietersbedrijf Ebbers uit Badhoevedorp en Jaspers-Alectric uit Amsterdam. Beide bedrijven met meer dan een decennia ervaring in het loodgietersvak en klimaatbeheersing hebben hun expertise gebundeld. Ook zijn wij u graag van dienst op het gebied van centrale verwarming, badkamers, dakbedekking, lood- en zinkwerk, gas- en waterinstallaties, aircos en elektra. Jaspers-Ebbers heeft heel veel ervaring met de wat oudere woningen in Amsterdam. Het werkgebied van Jaspers-Ebbers totaaltechniek bestrijkt de regio Amsterdam, Landsmeer, Badhoevedorp, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp en verder daarbuiten.