Installatiebedrijf
Aardwarmte Zuid in
OspelOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Aardwarmte Zuid
Meijelsedijk 88A
6035 RL Ospel

tel: (0)495 641123

Extra informatie

Aardwarmte Zuid is de leverancier voor particulieren, bedrijven en kleinere installateurs in de regio Noord- en Midden Limburg en Zuid- Oost Brabant die gebruik willen maken van een warmtepomp.   
Het pakket wat wij U kunnen aanbieden is zeer uitgebreid en bestaat o.a. uit het adviseren, leveren en installeren van het te gebruiken bronsysteem en de benodigde warmtepomp en toebehoren. 
 
Tevens kunnen wij de benodigde installatie materialen voor lage temperatuur verwarming leveren en als dit gewenst is ook de installatie hiervan verzorgen. 
Wij stellen het hele pakket samen wat nodig is voor de toepassing die U voor ogen heeft op het gebied van verwarmen, koelen en warm tapwater. 
 
Voor de realisatie van een lage temperatuur verwarmingssysteem werken wij zeer nauw samen met andere leveranciers zoals importeurs, groothandels en grondboringbedrijven die ieder hun eigen specialiteit hebben. 
 
Aardwarmte Zuid blijft voor al deze diensten echter de aanspreekpartner voor U.