Installatiebedrijf
Installatiebedrijf A van Westreenen in
Opheusden



Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:




Installatiebedrijf A van Westreenen
Tolsestraat 12
4043KB Opheusden

tel: (0) 488440116

Extra informatie

Installatiebedrijf A van Westreenen is sinds 1995 gespecialiseerd in alle oplossingen voor de elektrotechniek. De totaaloplossingen zorgen voor een goede samenwerking. Naast de aanleg kunt u bij Westreenen terecht voor advies op maat. Met lichtplannen, rendement op zonnepanelen of domotica op maat kunnen wij uw bouwproces begeleiden en ondersteunen.   
Installatiebedrijf A van Westreenen is een vooruitstrevend bedrijf met het oog op de toekomst, door innovatie en meedenken onderscheid Westreenen zich van andere installatie bedrijven, uw wens staat centraal en het bouwproces wordt professioneel aangepakt, voor kleine en grote opdrachtgevers 
 
​Uw opdrachten aan Westreenen worden uitsluitend uitgevoerd door specialisten. Met traditioneel degelijke taakopvattingen, geworteld in een meer dan 10-jarige traditie en het kwaliteitssysteem dat voldoet aan de normen van heden ten dagen, maar ook met de slagvaardigheid van een moderne organisatie. Kleinschalig of grootschalig. 
 
​Met gevoel voor kwaliteit in advies, begeleiding en het bewaken van begroting. Westreenen is sinds 1995 een vertrouwd adres als het gaat om een elektrotechnisch ontwerp, advies, aanleg, service en onderhoud. In de loop der jaren zijn er talloze projecten gerealiseerd voor het bedrijfsleven, Denk daarbij aan (semi-) overheid, instellingen, woningbouwverenigingen en particuliere opdrachtgevers. 
 
Missie 
 
“De kwaliteit van het leven en het comfort van mensen verbeteren door met kennis, innovatie en bewust ondernemen zorg te dragen voor de aanleg van domotica en andere (duurzame) elektrotechnische installaties.” 
 
Bedrijf van Westreenen 
 
Visie 
 
Installatiebedrijf A van Westreenen zal zich door innovatie en duurzame blik onderscheiden en een klantgerichte en kwalitatief hoogstaande samenwerking ambiëren: 
 
​ 
• Het stimuleren van innovatieve installaties door volledige betrokkenheid in het bouwproces; (Innoverend) 
• Het aanbieden van duurzame all-in oplossingen voor de elektrotechnische installaties; (Klantgericht) 
• Door betrokkenheid van werknemers de kwaliteit van werken en klantgerichtheid verbeteren. (Integer) 
• Door kennis de opdrachtgevers de juiste oplossing aandragen, onafhankelijk van het belang. (Loyaal) 
 
Werkzaamheden: 
 
- Elektrotechnische installaties 
 
(renovatie en nieuwbouw) 
 
- Airconditioning en ventilatie 
 
- Communicatieaansluitingen 
 
- Keuringen (NEN1010 en NEN3140) 
 
- Domotica 
 
- Inbraakinstallaties 
 
- Camera bewaking systemen  
 
- Toegangscontrole 
 
- Brandmeldinstallaties 
 
- Zonnepanelen 
 
- Laadpunten