Installatiebedrijf
BLC Technische Installaties in
OostvoorneOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
BLC Technische Installaties
Groeneweg 11a
3233 KB Oostvoorne

tel: (0181) 486933

Extra informatie

Als hoofdverantwoordelijke voor klein- en/of grootschalige bouwprojecten houdt u zich bezig met ingewikkelde processen die voortdurend om bijsturing vragen. Het inbouwen van zekerheden maakt derhalve een substantieel onderdeel uit van uw professionele kerntaak. Logisch dat u voor het ontwerpen, aanleggen en implementeren van uw installaties kiest voor een betrouwbare partner aan wie u met een gerust hart het volledige traject kunt uitbesteden.    
BLC Technische Installaties is een ervaren installatiebedrijf met een hoofdvestiging in Uden en een nevenvestiging in Oostvoorne en Doorn. Met 60 goed opgeleide medewerkers zijn wij dagelijks actief met het ontwerpen, implementeren en onderhouden van klimaatinstallaties, sanitaire installaties en luchtbehandelinginstallaties ten behoeve van woningbouw en utiliteitsbouw.  
 
Innovatief in technologie en toepassing  
 
Om u in de hectiek van de dagelijkse praktijk zo goed mogelijk van dienst te zijn denken we graag met u mee. In de ontwerpfase bijvoorbeeld slagen wij er vaak in om de concepten nog energiezuiniger en goedkoper te organiseren dan oorspronkelijk gepland. Daarvoor zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe technologie?n en nieuwe toepassingen van bestaande technieken. Met name de luchtbehandeling- en klimaatinstallaties maken de laatste jaren een enorme ontwikkeling door in toepassingsmogelijkheden en energiezuinigheid. Verworvenheden waarvan we u graag mee laten profiteren.  
 
Pro-actief en flexibel  
 
In de daadwerkelijke uitvoering zijn bouwprocessen natuurlijk voortdurend onderhevig aan veranderingen met iedere dag nieuwe kansen en risico's. Vandaar dat BLC TI niet alleen beschikt over alle benodigde vakkennis en de vereiste certificeringen als ISO, VCA, KOMO en BRL, ook aan flexibiliteit hechten wij veel waarde. Met de inschakeling van BLC TI kunt u rekenen op een hecht en daadkrachtig anticiperend team van goed opgeleide medewerkers die pro-actief met u meedenken en topkwaliteit werk realiseren. Ook onder druk van onvoorspelbare omstandigheden.  
 
De zekerheid van hoogwaardige servicecontracten  
 
Een project eindigt bij BLC TI niet bij de oplevering van uw gebouw. In het vervolgtraject zijn we u graag van dienst met hoogwaardige servicecontracten waarmee u ervan verzekerd bent dat uw installaties blijvend functioneren zoals in het ontwerp is vastgelegd. Denkt u aan complete gebouwbeheersystemen met beheer en onderhoud van uw installaties en monitoring op afstand zodat optredende storingen in een vroeg stadium worden opgespoord en verholpen. In geval van nood staat onze 24-uurs storingsdienst staat dag en nacht voor u klaar om u met raad en daad te ondersteunen. Uiteraard bent u vrij om te kiezen voor het ultieme gemak van de totaaloplossing, maar indien gewenst nemen wij ook graag een deel van het traject voor onze verantwoording. 
 
Bij de realisatie van een gebouw zijn uw inspanningen er op gericht de toekomstige gebruikers een maximum aan veiligheid en comfort te bieden.  
Denk met betrekking tot dit laatste aan goede sanitaire voorzieningen, een adequate luchtcirculatie met voldoende toevoer van frisse lucht en een constante, aangename temperatuur.  
 
Een overzicht van dienstverlening  
 
BLC Technische Installaties is u van dienst met het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van optimale condities in de gebouwen die u realiseert.  
 
Binnen dit gegeven zijn we gespecialiseerd in:  
 
  • Utiliteitsbouw 
  • Woningbouw 
  • Particulieren  
  • Machinebouw 
 
BLC Technische Installaties behoort tot de BLC Groep te Uden. Hiertoe behoren twee installatie- en één machinebedrijf waarin 60 enthousiaste mensen werkzaam zijn. 
 
De installatiebedrijven installeren en onderhouden klimaat-, luchtbehandelings, sanitaire- en elektrotechnische installaties t.b.v. utiliteit- en woningbouw. 
 
Het machinebouwbedrijf bewerkt en produceert RVS, metalen en kunststof producten. 
 
Alle binnen de BLC Groep behorende bedrijven beschikken over certificeringen voor kwaliteitsborg- en veiligheids-systemen, alsmede voor het leerlingwezen erkende opleidingsmogelijkheden.