Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Nieuwenhuijze in
OostburgOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Nieuwenhuijze
Industrieweg 19
4501PM Oostburg

tel: 0117-452223

Extra informatie

Een moderne elektrotechnische installatie van een nieuwe woning of bedrijf bestaat uit verschillende onderdelen:   
• Elektro technische installatie 
• Data-installatie 
• Antenne-installatie 
• Verlichtingsinstallatie en armaturen 
 
De onderdelen van de elektrotechnische installatie zijn per project verschillend. Nieuwenhuijze Elektro probeert voor elk project een zo goed mogelijk product aan te bieden op basis van de wensen van de klant. Deze aanbieding wordt samengevat in een offerte met een duidelijk omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. 
Voordat de offerte gemaakt kan worden, wordt meestal tijdens een afspraak met de klant een inventarisatie gemaakt van de verschillende onderdelen van de installatie. Ook is het mogelijk om op basis van het bestek van een architect een offerte aan te vragen. 
 
Na opdracht zorgen de monteurs van Nieuwenhuijze Elektro ervoor dat tijdens de verschillende fasen van de bouw de werkzaamheden op tijd en vakkundig worden uitgevoerd. 
 
Nieuwenhuijze Elektro kan de verschillende onderdelen van een elektro technische installatie voor u... 
• adviseren 
• ontwerpen 
• calculeren 
• aanleggen 
• onderhouden 
 
Ook een bestaande elektrische installatie kan aangepast worden aan de huidige eisen. De werkwijze is dan bijna gelijk aan bovenstaande omschreven werkwijze van een nieuwe installatie. 
De aanpassingen in een bestaande installatie kunnen klein of groot zijn. Een kamer of de gehele woning. Een uitbreiding van een woning met bijvoorbeeld een keuken, bijkeuken of slaapkamer. 
Waar het aanpassingen aan een bestaande elektrische installatie betreft, is geen klus te klein. Want ook voor kleinere werkzaamheden zoals een extra stopcontact of een deurbel staat kwaliteit voorop.