Installatiebedrijf
NK-Installatietechniek in
Oost-souburg
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VNK-Installatietechniek
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
NK-Installatietechniek
Westerscheldestraat 73
4388 VE Oost-souburg

tel: 0118-467213

Extra informatie

NK-Installatietechniek is ontstaan uit een samenwerking tussen Bernard Nuijten en John Koetje. Beide delen de passie voor het vak. Die wens gecombineerd met een jarenlange ervaring in vooral de airconditioningbranche was aanleiding om een eigen onderneming op te richten. De start daarvan was in Oost-Souburg. Inmiddels is er een tweede vestiging in Bergen op Zoom geopend.   
NK-Installatietechniek is STEK erkend en aangesloten bij de branchevereniging voor airconditioning de NVKL. Leveringen gebeuren volgens de normen en voorwaarden van de NVKL. 
 
Behalve voor airconditioning kunt u bij NK-Installatietechniek ook terecht voor andere installatieopdrachten zoals aanleg van cv-installaties, luchtgordijnen etc. 
 
Heeft u interesse? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 
Wij willen u graag adviseren.