Installatiebedrijf
Mulder Installatie Beheer in
OnstweddeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Mulder Installatie Beheer
Verlengde Luringstraat 23
9591EA Onstwedde

tel: 0599-333330

Extra informatie

Welkom bij Mulder Installatie Beheer.   
Mulder Installatie Beheer is gespecialiseerd in installatiemanagement, waarbij de nadruk wordt gelegd op werktuigbouwkundige installaties in de utiliteitsbouw en industrie.  
 
Door een brede oriëntering op het gebied van verwarming, ventilatie, wet- en regelgeving binnen de voorgenoemde branches kunnen we al uw vragen beantwoorden en u de juiste oplossingen bieden. 
 
M.I.B. heeft zich gespecialiseerd in: 
 
◾Advies op het gebied van Scios gerelateerde werkzaamheden, in de scopes 1 t/m 7b. 
◾Ketelhuisbeheer. Wij kunnen u ontzorgen m.b.t. preventief onderhoud, periodiek onderhoud en periodieke inspecties voor uw ketelhuis. Zowel gas- als waterzijdig.(conform Scios en Lloyds richtlijnen) 
◾Organisatie van brander onderhoud en inspecties. 
◾Opname van gasleidingen op uw locatie ter voorbereiding op een scope 7 gasleidinginspectie. We maken hierbij isometrische tekeningen in Autocad 2012.  
◾Ventilatie- en warmteterugwinningsystemen voor utiliteit en industrie. We engineeren, tekenen en leveren uw ventilatiesystemen. 
◾Calculatie en projectering van lucht- en stralingsverwarming 
 
Neem een keer contact met ons op, wellicht kunnen wij u voor bovenstaande werkzaamheden tot dienst zijn! 
 
Producten 
 
M.I.B. is uw leverancier voor ventilatie en WTW systemen. We leveren producten uitsluitend van gerenommeerde bedrijven. 
 
In het menu vindt u een totaal overzicht van de producten welke wij in ons pakket hebben. Neemt u contact op met onze adviseur om het juiste systeem voor u te selecteren, of download de brochure en gegevens via het download menu.  
 
  • Kunststof dakventilator KDV 
  • Kunststof centrifugaal ventilator EPN 
  • Box ventilator 
  • Centrifugaal ventilator 
  • WTW Units 
 
Diensten 
 
Als eigenaar of manager van een bedrijf bent u natuurlijk erg druk met uw dagelijkse werkzaamheden. Eén aspect waar u zich helemaal niet druk over wilt maken is de wet- en regelgeving betreffende uw stookinstallatie, zoals bijvoorbeeld een cv-ketel, warmwaterbereider, luchtverwarmer, stoomketel of procesbrander. M.I.B. is uw partner voor het beheer van uw installatie.  
 
Ook uw gasleidingen zijn, indien uw installatie groter dan 100 kW is, keuringsplichtig. M.I.B. verzorgd voor u deze inspectie van A tot Z. Belangrijk onderdeel van de inspectie is een “as build” tekening van de leiding. Indien deze tekening niet aanwezig is, kan M.I.B. deze voor u opstellen, geheel conform de geldende normen. 
 
Door jarenlange ervaring in de installatietechniek, met name in de verwarming en ventilatie van utiliteitsgebouwen, is M.I.B. gespecialiseerd in de engineering van lucht- en stralingsverwarming. Warmteverlies- en ventilatieberekeningen, projectering van toestellen, uitwerken van tekeningen van uw project behoren allemaal tot de werkzaamheden van M.I.B. 
 
Kortom M.I.B. is uw partner voor: 
 
◾Gasleidinginspecties 
◾Onderhoud en keuringen van (stoom)ketels en branders 
◾Installatiebeheer van ketelhuizen 
◾Advies verwarming en ventilatie in utiliteitsbouw 
◾Installatietechnisch tekenwerk, incl. opname en revisietekenwerk