Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Keizers Installatietechniek in
OldenzaalOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Keizers Installatietechniek
Munsterstraat 19
7575ED Oldenzaal

tel: 0541-512409

Extra informatie

Installatiebedrijf Keizers Installatietechniek verzorgt het totaalpakket aan installaties van particuliere woningen tot zakelijke panden en fabriekshallen. Met een team van zo’n 35 medewerkers, gespecialiseerd in verschillende vakgebieden.   
“Persoonlijkheid is belangrijk voor het contact dat wij met onze klanten hebben, maar ook zeker in de communicatie met onze medewerkers” aldus Jaap Keizers.  
 
Keizers houdt van het vinden van innovatieve oplossingen voor alle opdrachten die wij krijgen. Door de uitdagingen bij verschillende projecten blijven we gemotiveerd en met veel plezier ons werk doen. Iedere dag.  
 
 
Werkwijze 
 
Problemen kennen we niet, alleen oplossingen. Dat is de start van ieder project. Om de beste oplossing voor onze klant te vinden kenmerkt onze werkwijze zich door de aandacht die we besteden aan het begin van de samenwerking met onze klant. Wij streven, voorafgaand aan het uitvoeren van onze werkzaamheden naar een goede afstemming met de opdrachtgever.  
 
Specialisme & Ervaring 
 
Wanneer onze medewerkers en de klant hetzelfde eindresultaat voor ogen hebben stellen wij een vast team samen bestaande uit specialisten en uitvoerende krachten met ervaring. Dit team zal ervoor zorg dragen dat uw opdracht wordt uitgevoerd volgens de BRL-6000 kwaliteitseisen en volgens planning wordt gerealiseerd. Ervaring heeft ons geleerd dat de heldere communicatie met onze klanten bijdraagt aan een positief werkklimaat en nog belangrijker: een tevreden klant. Onze medewerkers staan u graag te woord voor een persoonlijk advies. 
 
Missie & Visie 
 
Missie 
 
Installatiebedrijf Keizers Installatietechniek stelt zich ten doel een vooraanstaande en renderende installateur te zijn die zich richt op het totaalpakket van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, voor zowel particulieren als de utiliteit. Verrassende goede oplossingen moeten ervoor zorgen dat mensen kunnen wonen, werken en ontspannen in een aangename omgeving. Hierbij zetten wij ons optimaal in en de prijs-kwaliteitverhouding willen wij daarbij niet uit het oog verliezen. 
 
Visie 
 
Wij vinden het belangrijk om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat betekent dat wij naast het streven naar winst ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en dat wij aandacht hebben voor de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. 
 
Een ander aandachtspunt is het opleiden van een jonge generatie installatiemonteurs. Zij zijn de toekomst voor het installatievak, daarin wil Keizers graag investeren. Tevens vinden wij het van groot belang dat de huidige medewerkers regelmatig bijgeschoold worden. 
 
Duurzame energie 
 
Keizers houdt zich steeds meer bezig met duurzame energie. Er zijn verschillende manieren zoals: aardwarmte, houtgestookte verwarmingsinstallaties en zonnecollectoren waarop energie, op een minder milieubelastende manier, kan worden opgewekt. Daarnaast installeren wij bijvoorbeeld waterontharders die het prestatievermogen van waterverbruikende apparaten behouden en slijtage verminderen. 
 
Maatschappelijke betrokkenheid 
 
Naast onze zorg voor het milieu steunen wij culturele en sportieve verenigingen en instellingen, zoals het Boeskoolfonds dat zich voor verschillende sociale projecten in Oldenzaal inzet. Daarnaast steunen wij meerdere sportverenigingen in Oldenzaal en omstreken. Een bijzonder project, Elandsdoorn in Zuid-Afrika kan jaarlijks op onze bijdrage rekenen voor het bekostigen van watervoorzieningen in Afrikaanse dorpen.