Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van Oers in
OisterwijkOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Van Oers
Kerkhovensestraat 11
5061PJ Oisterwijk

tel: 013 5221007

Extra informatie

Over Van Oers   
“Het leukste van mijn vak? Dat ik zo allround ben. Van het installeren van een nieuwe dakgoot tot de verbouwing van een keuken: geen dag is hetzelfde!” 
 
De installateur waar u op kunt bouwen 
 
Installatiebedrijf Van Oers in Oisterwijk is een allround installatiebedrijf. We zijn al meer dan 25 jaar actief in de regio Oisterwijk, Tilburg, Den Bosch, Oss en Eindhoven. Met 12 ervaren vakmensen staan we voor u klaar in een breed vakgebied. We installeren en onderhouden moderne cv-ketels om een aangenaam klimaat in huis te garanderen. Waarbij we ook voor een aantrekkelijke financiering kunnen zorgen. Daarnaast zijn we perfect thuis in energiebesparing, de aanleg van sanitair, dak- en zinkwerk en zelfs kleine verbouwingen. Met als voordeel dat u voor al deze werkzaamheden terecht kunt bij één vertrouwde partner. Want service en het begrip ‘afspraak is afspraak’ hebben bij ons daadwerkelijk inhoud!