Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Verbaas in
NumansdorpOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Verbaas
Hallinxweg 10
3281 KD Numansdorp

tel: 06-57348800

Extra informatie

Installatiebedrijf Verbaas is een jong installatie bedrijf dat gevestigd is in Numansdorp. Onze werkzaamheden liggen op een breed terrein en hebben ruime ervaring met utiliteit en luxe woning bouw maar ook het verbouwen van uw badkamer, het vervangen van een cv ketel en het nieuw aanbrengen van zinken goten is voor ons niet te klein. Bij alle werkzaamheden staat vakmanschap en kwaliteit voorop.    
Ons bedrijf iseen klein bedrijf, dat het contact met de klant ten goede komt. Hierdoor zijn de lijnen extra kort wat het werk ten goede komt. Dankzij nauw contact met onze leveranciers zijn wij altijd op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden.  
Hierdoor hebben wij ook al enige ervaring met duurzame energie, zoals warmtepompen en zonnepanelen. 
 
Ondanks dat ons bedrijf klein is zijn alle specialiteiten aanwezig en kunnen wij in samenwerking ook grotere klussen tot een goed einde brengen.