Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Caspers in
NoordwijkerhoutOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Caspers
Schulpweg 125
2211XM Noordwijkerhout

tel: 0252-344124

Extra informatie

Wij zijn een familiebedrijf uit Noordwijkerhout, opgericht door Hein Caspers samen met zijn vrouw Riet in 1995, sinds 2002 is hun zoon Bauke ook werkzaam in het bedrijf.  met reeds 35 jaar ervaring in de verwarmings en installatietechniek en onze uitgebreide vakkennis streven wij er naar om uw projecten tot een goed resultaat te brengen. 
Wij onderscheiden ons door actief met u mee te denken over uw wensen voor de installaties in en om uw huis om zo tot praktische, duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossingen te komen.

Specialiteit

Zonne energie   
Of u nu uw warmwater voorraad wilt opwarmen of elektra wilt opwekken met PV zonne panelen. Wij kunnen u van dienst zijn met advies, selectie en uiteraard de aanleg van uw zonne energie installatie. Op een verantwoorde manier omgaan met duurzame energie begint bij ons. 
 
Elektra 
 
Voor al de aanpassingen aan uw elektrische installaties in en om het huis staan wij voor u klaar. Of het nu gaat om een nieuwe groepenkast of een stroomvoorziening naar het schuurtje in uw tuin.  
 
Keuken 
 
Voor het demonteren van uw oude keuken en het aanpassen van het gas, water en elektrische leidingnet ten behoeve van uw nieuwe keuken. Evenals het monteren van uw nieuwe keuken inclusief aansluiten van uw nieuwe apparatuur, kunt u bij ons terecht.  
 
Badkamer en toilet 
 
Voor een passend advies en bij aanleg, renovatie of aanpassing van uw toilet of badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij nemen wij ook tegel, elektra en stucadoorswerkzaamheden voor onze rekening.  
 
Verwarming 
 
Al jaren zijn wij een begrip in lokale en centrale verwarming. Voor onderhoud of vernieuwen van uw gevelkachels, (moeder)haarden, centrale verwarmingsketel of stijlschouw kunt u altijd bij ons terecht.  
 
Gas 
 
Aardgas, we kunnen er niet omheen, nog steeds brandstof nr.1 in huis als het gaat om koken en verwarmen. voor een deskundige berekening en uitvoering van de gasinstallatie bij u in huis kunt u altijd bij ons terecht.  
 
Water 
 
Water, in en om het huis. Van ontwerp tot aanleg en uitbreiding. Alles conform de geldende voorschriften betreffende veiligheid en duurzaamheid. Wilt u een buitenkraan om de auto te wassen of tuin te sproeien? of soms een extra wastafel op de logeerkamer? Wij kunnen u helpen met het realiseren van uw wens! 
 
Dakbedekking 
 
Een dak boven uw hoofd, prettig als het ook waterdicht is ! Voor een passende dakbedekking staan wij voor u klaar. Van bedekkingen op basis van bitumen zoals brandrollen en shingles tot bedekkingen op basis van rubber zoals EPDM als mede metalen dakbedekkingen als zink en lood.