Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Aalbers in
Nieuw buinenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Aalbers
Drentse poort 2
9521 JA Nieuw buinen

tel: 0599 - 613427

Extra informatie

Installatiebedrijf Aalbers is een installatiebedrijf, die zich bezighoudt met de uitvoering van elektrotechnische- werktuigbouwkundige installaties en ICT projecten in utiliteits-en woningbouw projecten in geheel Noord Nederland.  Daarnaast heeft het bedrijf veel ervaring in Duurzame energie oplossingen. 
 
De onderneming is opgericht in 1921, en telt momenteel circa 100 medewerkers. In Appingedam is een dochteronderneming gevestigd; Eemsmond Installatietechniek. Het bedrijf heeft zich in de regio ontwikkeld tot een allround installatiebedrijf met een klinkende reputatie. Die reputatie is te danken aan een glasheldere visie op installeren. 
 
Opdrachtgevers zijn; instellingen, woningbouwcorporaties, aannemingsbedrijven, adviesburo's en overheden. 
 
Geen ingewikkelde filosofie, maar een klare belofte: Aalbers installatietechniek levert een constant hoge kwaliteit en een voortreffelijke service, tegen een concurrerende prijs. 
 
Visie 
 
Er wordt gewerkt met korte communicatielijnen, waardoor overlegsituaties snel en efficiënt kunnen plaatsvinden. Dit geeft het bedrijf ook de nodige flexibiliteit om direct op onverwachte situaties te kunnen inspelen. Een organisatie die erop gericht is, oplossingen te creëren voor het gehele installatieproces. 
 
Opleiding & scholing 
 
De onderneming streeft naar optimale deskundigheid van al haar medewerk(st)ers en investeert derhalve veel in individuele opleidingen en regelmatig bijscholing van het personeel. Kwaliteit van installeren begint immers bij vakbekwaamheid. Installatiebedrijf Aalbers is dan ook een gecertificeerd leerbedrijf. 
 
Service & onderhoud 
 
Aalbers Service en Onderhoud onderhoudt de technische installaties in de zorgsector, onderwijssector, overheden, winkelbedrijven, midden- en kleinbedrijf en de kantorenmarkt. Ook het verzorgen van inspecties en keuringen, adviseren over het verlengen van de levensduur van installaties behoort tot het dienstenpakket. Na werktijd en in het weekend staat de servicedienst paraat voor het verhelpen eventuele storingen, klachten of andere calamiteiten.