Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Veldman in
Muntendam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy

Kerkstraat 20
9649GR Muntendam

tel: 06 - 11114941

Extra informatie

Over Installatiebedrijf Veldman   
Begin juni 2009 is Klaas Veldman een bedrijf gestart in Muntendam voor elektrotechtniek en loodgieterswerk. Hij heeft door jarenlange praktijk ervaring en scholing, zich de benodigde vakkennis eigen gemaakt. Klaas Veldman is geboren in Nieuwe-Pekela en na een aantal jaar in Veendam te hebben gewoond, is hij nu sinds een aantal jaren een echte Muntendammer. 
 
Hij woont samen met zijn vrouw en zoon aan de Kerkstraat waar hij zijn bedrijf uitoefent. Installatiebedrijf Veldman heeft u als deskundig totaal installateur heel wat aan te bieden. Als loodgieter- en installatiebedrijf is hij actief in de particuliere woningbouw (zowel renovatie als nieuwbouw), woningbouwinstanties en bedrijfspanden. 
 
Installatiebedrijf Veldman 
 
Niet alleen loodgieter 
 
Hij doet cv, elektrotechnische- en sanitaire installaties en loodgieterwerken, kortom bij hem hebt u alles onder één dak. Neem nu elektra, het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, één druk op de knop en het licht gaat aan, maar voor het zover is moet er heel wat gebeuren. Aanleg leidingwerk, aansluiten meterkast, afmontage enz. Een goed advies voor het plaatsen of vervangen van een cv-ketel is ook heel belangrijk. Een warm zuinig leefklimaat is onmisbaar in deze leefwereld. Bij Veldman installatietechniek hebt u een loodgieter voor elke klus.  
 
Wie denkt dat een loodgieter alleen maar 'hier en daar een kraan aansluit', heeft het mis. Het is een vak waarbij je van vele markten thuis moet zijn. Hij repareert en vernieuwd. Geisers, gasleidingen, riolering, kranen, toiletten, waterleiding, cv-ketels, installatie badkamers… Bij Klaas Veldman bent u aan het juiste adres, hij heeft zich gespecialiseerd op dit gebied. Ook als uw installatie verouderd is en gerenoveerd moet worden. Informeer naar de mogelijkheden. Korte lijnen, één aanspreekpunt en geen tussen- personen. Veldman installatietechniek staat garant voor goed vakwerk, kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid. Uiteraard is het ook mogelijk contact met hem op te nemen voor eventuele vragen en een vrijblijvende offerte.