Installatiebedrijf
Installatiebedrijf d'Verte in
MilsbeekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf d'Verte
Oudedijk 2
6596MD Milsbeek

tel: 0485 - 713333

Extra informatie

Een oven voor iedereen   
d’Verte is een bedrijf dat uit passie geboren is. Door het koken op onze eigen AGA is in 2004 het bedrijf gestart. 
 
Inmiddels zijn we het servicebedrijf van AGA importeur DeNardi, La Cornue en Falcon. We zijn officieel installateur en kunnen de meterkast aanpassen en adviseren over de rookgasafvoer. We verzorgen onderhoud aan cookers, we verhuizen fornuizen, we leveren besturingen om energie te besparen en bouwen warme AGA’s om naar elektriciteit. We adviseren bij aankoop van een AGA en denken mee over de keuze van energiebron in relatie tot uw fornuis. 
 
Daarnaast zijn we dealer van AGA en Falcon, ambassadeur van La Cornue en importeur van houtgestookte Thornhill Range Cookers . We verzorgen kookdagen en belevingsdagen en geven u de gelegenheid een fornuis te testen… Tot slot voeren we ook AGAkookwinkel.nl