Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Erinkveld VOF in
Millingen aan de RijnOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Erinkveld VOF
Burg Reijmersstraat 6
6566XN Millingen aan de Rijn

tel: 0481-431916

Extra informatie

Installatiebedrijf Erinkveld VOF is gevestigd in Millingen aan de Rijn en bestaat al vanaf 1974. Sinds die tijd is Installatiebedrijf Erinkveld een begrip voor kwaliteit en service in de regio.   
Voor alles wat met gas- en waterinstallaties, dak- en zinkwerken en sanitair heeft te maken kunt u bij Installatiebedrijf Erinkveld terecht. Dit kan zijn voor zowel verbouwingen als nieuwbouwprojecten. 
 
centrale verwarming  
 
radiatorVoor alles wat met verwarming te maken heeft kunt u terecht bij Installatie- bedrijf Erinkveld. Of het een volledige installatie betreft in nieuw- of bestaande bouw, vloerverwarming of radiatoren het maakt niet uit. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw er in koude dagen warmpjes bij zit. U kunt kiezen uit verschilende topmerken ketels en uit vele soorten radiatoren.  
 
Ook in vloerverwarming zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar, geheel naar uw keuze en/of situatie.postheadericon gas en water  
diversenInstallatie- bedrijf Erinkveld is ge- specialiseerd in het leveren en installeren van diverse gas- en water- installaties zoals boilers en CV-ketels. Omdat wij de laatste ontwikkelingen op de voet volgen kunnen wij u ook adviseren over de nieuwste trends zoals bv. zonneboilers. 
 
Uiteraard verzorgen wij ook het (ver)leggen van gas- en waterleidingen bij nieuwbouw of bij de verbouwing van uw badkamer of keuken. 
 
Voordat u een dergelijk "project" start, staan wij u graag terzijde met advies over alle (on)mogelijkheden, zodat u achteraf niet tegen allerlei verrassingen aanloopt. 
postheadericon sanitair  
waterenafvoerBij Installatie- bedrijf Erinkveld heeft u een ruime keus aan sanitair voor uw badkamer, toilet en keuken. Van kraan tot wastafel, van douchekop tot bad, van (inbouw) toilet tot closetrolhouder. 
Dan alles maar vernieuwen? Kies dan uw tegels en plavuizen uit een groot assortiment.  
 
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren. Graag spreken wij dan ook alle mogelijkheden met u door. Zoals u van ons gewend bent kan gekozen worden uit de diverse bekende topmerken.postheadericon dak- en zinkwerken  
kapottegootDak- en zinkwerken behoren ook de speciali- teiten van Installatie- bedrijf Erinkveld. Denkt u over een aanbouw met platdak? Wij verzorgen voor u het totale dakwerk, van dakbedekking, deklijsten tot de hemelwaterafvoer.  
Tevens kunnen wij uw dakgoten vervangen of nieuw aanbrengen bij uw nieuwbouwproject. 
 
Zinken dakgoten, deklijsten en regenpijpen etc. worden, indien dit noodzakelijk is, op maat vervaardigd in onze werkplaats.

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Dakgoten