Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Electro 2000 in
MiddenbeemsterOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Electro 2000
Bamestraweg 1
1462VM Middenbeemster

tel: 0299 681680

Extra informatie

Electro 2000, vakmanschap en duurzaamheid   
Electro 2000 is een elektrotechnisch bedrijf met een sterke kwaliteit en klantgerichte instelling. Met een team van vakbekwame mensen (elektriciens) werken we aan elektrotechnische oplossingen voor onze klanten. Ons dienstenpakket is zowel voor de zakelijke als de particuliere markt geschikt. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, ondernemers en aannemers uit de regio maar ook elders in Noord-Holland. 
 
Geschiedenis 
 
In 1982 is Electro 2000, gevestigd in Middenbeemster, opgericht door André Konijn. Onder zijn deskundige leiding en servicegerichte benadering is het bedrijf gegroeid tot 10 medewerkers. Inmiddels heeft Rudy van Baarsen de directie versterkt. 
 
Duurzaamheid speerpunt van Electro 2000 
 
Door de trends in de markt te volgen en nieuwe uitdagingen aan te gaan is Electro 2000 naast een elektrotechnisch bedrijf een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Schone energie opwekken door zonnepanelen en energiezuinig verbruik middels ledverlichting zijn speerpunten van het bedrijf. Met de energiescan geven wij u inzicht in uw verbruik en besparingsmogelijkheden. 
 
Kwaliteit 
 
Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop. Behalve de meetbare kwaliteit komt die ook tot uiting in de wijze van samenwerking met andere partijen betrokken bij het project, het luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en het inzetten van de juiste deskundigheid. 
 
Ons werkterrein: 
 
– Woningbouw, nieuw- en verbouw. 
– Utiliteit, bedrijven, winkels en kantoren. 
– Stallen en schuren. 
– Gemeentelijke instellingen 
 
Elke klantengroep kent zijn eigen benadering, specialisme, eisen en aanpak. Met onze elektrotechnisch opgeleide en gediplomeerde monteurs leveren wij maatwerk. 
 
Onze diensten: 
 
– Elektrotechniek (ontwerp, aanleg en onderhoud van uw elektra). 
– Duurzame installaties (zonnepanelen en energiezuinige verlichting). 
– Datanetwerken en communicatie. 
– Brandmeld- en ontruimingsinstallaties en noodverlichting. 
– Domotica 
– E-mobiliteit (laadvoorzieningen elektrische auto) 
 
Erkend leerbedrijf. 
 
Werken bij Electro 2000 is werken aan je toekomst. 
 
Sinds 1999 zijn wij Erkend Leerbedrijf vanuit KenteQ.