Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van Loon BV in
Middelburg
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Van Loon BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijf Van Loon BV
Herculesweg 32
4338PL Middelburg

tel: 0118-635745

Extra informatie

Ons Koel- en elektrotechnisch installatiebedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, onderhouden en repareren van diverse koel- en vriesapparatuur. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor allerhande airconditioning- en koudwaterinstallaties.   
Wij leveren aan de industriële, commerciële en particuliere sector waarbij service bij ons hoog in het vaandel staat. Wij zorgen er voor dat uw installatie op maat geleverd en geïnstalleerd wordt, geheel naar de mogelijkheden en uw wensen. 
 
U kunt bij ons terecht voor een gedegen advies omtrent de aanschaf van koel- en/of vriesapparatuur. De gehele installatie wordt vervolgens door ons van a tot z verzorgd; vanaf het inmeten van de ruimte tot en met de service. 
 
Door ons uitgebreide pakket aan diensten en apparatuur kunnen wij u die systemen leveren die het beste bij u passen. Maak vrijblijvend een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. 
 
Wie zijn wij 
 
Kwaliteit, Deskundig, Flexibel, Klantgericht. 
 
Dit zijn de kernwoorden voor Koel- en elektrotechnisch installatiebedrijf van Loon bv en uitgangspunt voor onze produkten. 
 
Onze klantgerichtheid staat garant voor een langdurige relatie met onze klanten op basis van wederzijds vertrouwen. Hierdoor zijn wij al sedert 1985 zeer succesvol in de koeltechniek en klimaatbeheersing. 
 
Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden luchtbehandelingsystemen, airconditioningssystemen en diverse koel- en vriessystemen. 
 
Wij zijn volgens de wettelijke Europese F-fassenverordening gecertificeerd. Dit betekent dat u kunt rekenen op ervaren vakinstallateurs die hun vak tot in de puntjes beheersen. Van deskundig advies en perfecte montage tot preventief onderhoud en adequate service. 
 
Als bedrijf verlenen wij ook diensten aan de (petro)chemische industrie die hoge veiligsheidseisen stellen aan onderaannemers. Om aan deze gevraagde veiligheidseisen te kunnen voldoen zijn wij VCA gecertificeerd. 
 
Service 
 
Natuurlijk bieden wij een uitstekende service en dito onderhoud. Om lang van uw producten te kunnen genieten adviseren wij uw apparatuur op een regelmatige basis na te laten kijken en te onderhouden. 
Wettelijk is het verplicht om bij installaties met een koudemiddelinhoud van 3 kilogram of meer een of meerdere keren per jaar een CFK-controle uit te laten voeren. Informeer ons vrijblijvend of uw installatie(s) hieraan voldoen. 
Dit kan problemen met gemeentelijke milieuambtenaren voorkomen. 
 
Alle koeltechnische werkzaamheden worden uitgevoerd door een gediplomeerde F-gassenmonteur. Aan de hand van een onderhoudsschema controleert de monteur stap voor stap de installatie. Tevens zal hij ervoor zorgen dat de verplichte documentatie en archivering bij u in orde is. 
 
Wij houden voor u bij, desgewenst via een servicecontract, wanneer uw apparatuur aan een CFK-controle/onderhoudsbeurt toe is. Op deze manier bent u er van verzekerd dat uw apparatuur in optimale conditie is en blijft.

Specialiteit
  • Airconditioning  
  • Koeltechniek  
  • Koel- en vriesinstallaties  
  • Ontwerpen  
  • Installeren  
  • Service en onderhoud