Installatiebedrijf
Installatiebedrijf J Nijboer in
MarumOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf J Nijboer
Wendtsteinweg 33
9363AL Marum

tel: 0594-643000

Extra informatie

Installatiebedrijf J Nijboer voor zakelijk en particulier    
Installatiebedrijf J Nijboer in Marum is een familiebedrijf, opgericht in 1982. Wij zijn totaalinstallateur voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij regelen uw installatiewerk waarin techniek, functionaliteit, duurzaamheid, comfort en de beste economische oplossing met elkaar verweven zijn. Ons werkgebied betreft niet alleen Marum en directe omgeving. Wij zijn actief in de drie noordelijke provincies! 
 
U kunt bij ons terecht voor ontwerp, advies, inspectie, aankoop, aanleg, onderhoud en vernieuwing van: 
 
- Verwarming 
- Elektra 
- Dak- en zinkwerken 
- Gas 
- Water en sanitair 
- Riolering 
- Duurzame energie  
 
Daarnaast zijn wij voor de zakelijke markt ook actief op het gebied van: 
 
- Advies en ontwerp 
- Inspecties 
- Meet- en regeltechniek 
 
 
Zekerheid van kwaliteit 
 
Installatiebedrijf J Nijboer voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. Voor u een hele geruststelling als het gaat om uw  
gas-, water- en elektrische installaties! 
 
Installatiebedrijf J Nijboer is aangesloten bij UNETO-VNI, dé vakorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Door zowel SEI als STERKIN zijn wij erkend voor de disciplines gas, water en elektra. Ook is ons bedrijf VCA gecertificeerd en werken wij al jaren volgens het BRL 6000 kwaliteitssysteem. Jaarlijks worden wij door TÜV Nederland gecontroleerd. 
 
Wij hanteren de leveringsvoorwaarden van Uneto-Vni.