Installatiebedrijf
F de Herder Installatiebedrijf in
MaassluisOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
F de Herder Installatiebedrijf
Nijverheidstraat 6/P
3144CL Maassluis

tel: 010-5925919

Extra informatie

Cv-ketels, geisers, boilers en andere installaties. Voor al uw wensen op het gebied van verwarming en warmwater bent u bij ons aan het goede adres. U kunt zorgeloos genieten van uw warme huis en het warme water. Met ruim 20 jaar ervaring bieden wij onze klanten zekerheid en expertise.   
Wij zijn een erkend gastechnisch Sterkin Installateur, daarnaast zijn wij VCA gecertificeerd. Twee zekerheden voor uw veiligheid. 
Moeten er dus werkzaamheden aan uw cv-installatie verricht worden? Laat dit bij voorkeur doen door de erkende installateur. Dat veiligheid niet helemaal vanzelfsprekend is, bevestigt het dagelijkse nieuws. Explosies, brand, vergiftiging, Legionella, en zelf sleutelen aan de installatie kan nadelige gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat u tijdig een erkende Installateur inschakelt. 
 
Kiest u voor een erkend Sterkin Installateur, dan maakt u altijd een veilige keuze. Wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen en beschikken over de benodigde kennis, werken volgens de juiste normen en zijn in het bezit van de juiste (meet)gereedschappen. 
Veilig wonen dankzij de Erkende Sterkin Installateur. 
 
U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, een keuken- of badgeiser, een gasboiler, WTW unit of mechanische ventilatie of het onderhoud hiervan en/of het aanpassen of uitbreiden van uw huidige installatie en niet te vergeten reparatie. 
Wij voeren dagelijks onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, dan wel installatiewerkzaamheden uit in Maassluis en omgeving en door geheel Zuid-Holland. Door de inzet van de huidige moderne communicatiemogelijkheden kunnen wij snel ter plaatse zijn. Zo bent u verzekerd van vakkundige en snelle hulp bij storingen. 
 
Scherpe prijzen voor al onze cv-ketels, 
Kijk bij installatie!! 
 
Ook bieden wij onze klanten een soepel en goedkope onderhoudsovereenkomst voor uw cv-ketel, geiser en andere gas of elektrische installaties , maar wij zijn u natuurlijk ook van dienst als u geen overeenkomst met ons heeft. Bij een onderhoudsovereenkomst is het wel zo dat wij de klant en zijn installatie goed kennen en zodoende heel snel goede service kunnen bieden. Voor het vervangen van uw huidige cv- (combi) ketel of voor een complete cv-installatie bent u bij De Herder Installatiebedrijf V.O.F. verzekerd van een prettige en goede afhandeling. 
 
Wilt u een cv-ketel kopen, uw cv-ketel vervangen of vloerverwarming aan laten leggen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven.